Santa that’s my only wish this year…!

Olkaa hyvä vaan, otsikosta jää ainakin minulle taukoamaton Britney-korvamato. :D

Niin se toive: UNI.

Kuva: http://www.emory.edu/EMORY_MAGAZINE

Shoelover-blogin Ansku heitti minulle haasteen kerätä joululahjatoivekollaasi, jossa ei tarvitse olla järkeä. Meillä on nukuttu viimeisen kuukauden aikana niin vähän, etten ole oikein jaksanut innostua joulun ajattelusta, lisäksi olen ollut oksennustaudissa ja sitkeässä lenssussa. Lähinnä minulle tuli mieleen, että toivoisin lunta ja että ilmastonmuutos pysähtyisi, kai sitäkin saa toivoa jos näissä ei tarvitse olla järkeä? 

Koska toivoa sai ihan mitä vaan, voin siis toivoa unta. Unta minulle, taaperolle, meille kaikille. Muille väsyneille. Vaikka joskus 8 tuntia putkeen? Kaikki uneen liittyvät lahjatkin ovat tervetulleita: uudet peitot, lahjakortti hotelliin missä en tekisi mitään muuta kuin nukkuisi, unta parantava reishitee, lakanat, uudet peitot (peittomme ovat n.20v vanhoja), Haikon kartanon unikonsultaatio… Ja jos joku keksii miten lapsen saa nukkumaan, niin saa laittaa pakettiin senkin. Ja teelahjat otan aina mielelläni vastaan, niillä päästään sitten aamulla käyntiin!
 

Muutenkin toiveet liittyvät tällä hetkellä hyvinvointiin. Hierontalahjakortti on aina tervetullut, lisäksi olisi ihanaa saada jotkut yllätysliput keikalle, teatteriin tai vaikka leffaan. Ei sellaista Finnkinon lahjalippusettiä, joka käytetään hädissään ennen vappua, vaan ihan liput johonkin tiettyyn leffaan. Lemppari irtokarkkeja pussi päälle.
 

kuva: www.finnkino.fi
 

Koska olemme sairastelleet nyt paljon, on tullut huomattua, että se on aika rankkaa ilman samassa kaupungissa asuvia tukijoukkoja. Joten arvostaisin todella paljon esim. lahjakorttia, joka lupaisi viedä taaperon muutamaksi tunniksi HopLoppiin ja vanhemmat voisivat nukkua. Tai vaikka katsoa leffan sillä aikaa kotona! Wau mikä ajatus! Ja myös sitä terveyttä voisi laittaa pakettiin!

Minua kiinnostaisi myös kirja missä Maiju on osallisena, Välipalat-virtaa superfoodeista. Haluaisin alkaa panostaa enemmän omaan hyvinvointiin.
 

kuva: https://akateeminen.com

Opintoja ajatellen haluaisin kovasti mennä käymään alkuvuodesta Kööpenhaminassa, joka on kuulemma yksi parhaita muotikaupunkeja. Viikonlopun getaway miehen kanssa sinne….! <3 Haaveilin myös Berliinin Bread&Butter messuista, mutta viime viikolla tuli ilmoitus, että ne ovat peruttu! No, en oleta että oikeasti saisin lahjaksi lentolippuja mihinkään, mutta näissä ei tarvinnut olla järkeä! Ja jos ihan villeiksi aletaan, mieluitenhan sitä lähtisi viikoksi auringon alle perheensä kanssa.

 

 Ja voisi pakettiin laittaa ensi vuodelle vaikka kirjoittamiseen liittyvän unelmatyöpaikan!

Tässä minun kevyehköt toiveeni viikko ennen joulua. Vähän meinaa siis väsyttää täällä. Josko niistä superfoodeista saisi virtaa, en ole koskaan juuri niitä syönyt, olisiko vuosi 2015 sitten aika aloittaa ne?

 

Britneyn lisäksi kuuntelen muuten aina joulun alla tätä päässä soivaa ysäribiisiä:

 

 

Don’t care about the presents underneath the Christmas treeeee…! Tuplakorvamato!

 

 

Ja ihan oikeastihan odotan eniten yhdessäoloa, ruokia, ehkä lautapelien pelaamista ja leikkimistä. 

 

Joko olet itse joululahjat hommaillut? Mikä on ykköstoiveesi lahjaksi? Sainko jollekin korvamadon aikaiseksi? Tunti aikaa osallistua arvontaan, sitten lähtee jollekin joulupaketti!

Iloista uutta viikkoa!

P.S. Juuri kun olin kirjoittanut tämän tekstin viime viikolla, useampi kaveri jakoi Facebookissa Kiroilevan siilin kuvan. En siis taida olla toiveeni kanssa yksin…