Stripes in winter wonderland

On tätä odotettu! Olkoot vain hetken huuma joka sulaa huomenna pois, mutta kuinka paljon voi lumi piristää mieltä! Oikein hihkaisin LUNTA aamulla herätessäni ja pitihän sinne heti lähteä kiskomaan pulkkaa ja ottamaan asukuvia. Eilen illalla paketoin muutamat joululahjat, leivoin piparibrownieita ja tänään saatiin lunta. Tässähän alkaa päästä joulutunnelmiin, ihanaa! Homma viimeisteltiin käymällä joulupuurolla joulutorilla, namskis!

Lumi oli sen verran märkää, ettei sitä heittää voinut, mutta ihmeteltävää siinä piisasi niin isommalle kuin pienellekin. Ihmettelin miksi mies puki niin ohuen takin, mutta ymmärsin kun hän mennä puuskutti märässä lumessa pulkkaa kiskoen. Kyllä siitä tykkäävät kaikki ja kuviin tulee ihana fiilis!

Minulle vähän epätyypillisen mustavalkoinen asu sai piristyksen Retroken korviksista sekä niiden sävyyn sopivasta huivista, se sai kokonaisuuden enemmän itseni näköiseksi. Tämä Vilan mekko/tunika on todella mukava päällä, onneksi siihen saa asusteilla vähän väriä. Papun pipo jatkaa hauskasti raitalinjaa ja ovathan nuo Inka-korviksetkin omalla tavallaan raitakuosiset.

mekko Vila/housut VeroModa/tennarit Anna Field/huivi Pieces/korvikset Retroke/pipo Papudesign/vyö YourFace/kello Guess

Me tykkäsimme, kuka muu oli onnellinen kun saatiin valkoista maahan, nostaa kädet ilmaan NYT! Sitähän minäkin, menkää tekin tekemään lumienkeleitä! Kamera näköjään kävi selkäni takana, kun päätin vähän pomppia innosta… :D

Tykkäätkö itse pukeutua raitoihin? Onko tässä asussa niitä jo liikaakin?

Iloista viikonlopun jatkoa! Käykäähän osallistumassa arvontaan, vielä on pari päivää aikaa!