Pella’s Cafe – uutuusdeli paraatipaikalla

Kun luottovaatekauppa häipyy niin hätähän siinä tulee käteen! Huomasinkin siis heti kun Hämeenkadun Vila vietiin pois ja oviin tuli laput ”avaamme Koskikeskuksessa joulukuussa”. Samalla tilalle alettiin rakentaa jotain uutta, minkä veikkasin olevan jonkin sortin kahvila. Ja niinhän se olikin, viime viikolla avattiin Koskipuiston liepeille Pella’s Cafe. Huomaatteko tässä ekassa kuvassa jotain hassua, palaan siihen lopussa…?

 

 

Näin uutta kahvilaa kannattaisi ehkä kommentoida vähän myöhemmin eikä heti avaamisen jälkeen, mutta saas nähdä, kuinka se tästä kehittyy. Kommentoihan Cafe Pispalaakin avajaisviikolla ja minusta tuli heti vakkari, joten halusin tämänkin paikan testata kun se on vielä uutuudenkarhea.

 

 

Pella’s Cafessa on saatavilla salaattibuffet, joka laskutetaan kilohinnalla (28e/kg). Lisäksi on päivän keitto, leipiä ja leivonnaisia. Salaattiin kuuluu leipä, joka oli valitettavasti ihan pussista otettua perusleipää.

 

 

Paikkana Pella’s on todella mukava, sillä asiakaspaikkoja oli tarjolla paljon ja kynttilät paloivat pöydissä. Salaattiainekset olivat tuoreita ja tarjolla oli mm. ananasta, joka ei selkeästi ollut purkista tullutta vaan tuoretta. Leivonnaisia emme kaverini kanssa maistaneet, mutta herkullisilta kyllä näyttivät! Itse testasin päivän teen, jossa oli erikoinen savun maku.

 

 

Siinä missä plussaa tuli kivasta miljööstä, upeista maisemista, kauniista kukkakoristeluista, hyvästä sijainnista, pitkistä aukioloajoista ja tuoreista raaka-aineista, miinusta tuli kilohinnoittelusta. Koen hirveän vaikeana arvioida paljonko lautaselle laittaa tavaraa ja salaattiannokseni ei ollut edes järin suuri, mutta hintaa sille kertyi 12 euroa. Se tuntui jo aika kovalta hinnalta salaatista, kun vertaa esim. Linkosuon salaattibuffaan, joka maksaa 22e/kg ja sisältää lohta yms. kalliimpia ainesosia. Samoin miinusta keräsi avohylly, jossa leivät sekä kakut olivat, ensinnäkin ne olivat vähän hankalasti kulkuväylällä ja mietin, osuuko niihin jonkun kassi tai takinhiha ja toisekseen ne olivat täydellisellä korkeudella taaperon käsille, joten vahdittavaa riitti! Olisin itse kaivannut lasivitriiniä tähän hommaan!

 

 

Meitä palveltiin hieman arasti, mutta äärimmäisen ystävällisesti ja yksi syöttötuolikin paikasta löytyi kaverin lasta varten. Täällä olisi ihanaa istua myös teekupin kanssa katsellen Hämeenkadun vilinää ja maistaa tuota ihanan näköistä valkosuklaamustikkamoussekakkuakin joskus! Tykkään kovasti näistä ikkunoista avautuvista maisemista.

 

Gluteenitonta leipää löytyi siinä missä myös keksejä!

 

Joko joku muu on ehtinyt testaamaan Pella’s Cafen? Niin ja se hassu juttu ekassa kuvassa: niin kiireellä on avattu, että voisi erehtyä jopa menevänsä sinne Vilaan vielä….

 

Rentouttavaa viikonloppua!