Smaragdinvihreää Espalla

Kaupan ala on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan vihreät ja violetit vaatteet jäävät yleisemmin myymättä” sanoi Jaakko Selin Linnan juhlia selostaessaan. Hämmästyin, koska itse bongaan kaupassa aina violetit vaatteet ja Jaakko puolestaan hämmästyi, sillä Linnaan saapui useampi nainen vihreässä mekossaan. Yksi mielestäni upeimpia asuja oli Jaana Pelkosen vihreä puku ja olihan Satu Taiveahon ihastuttava Nespresso-pukukin vihreään vivahtava. Myös Sami Sykkö kommentoi pukuohjelman puolella, että New Yorkissa näkyi hiljattain vain vihreitä juhlapukuja kaupassa. Vihreätä siis kehiin!

 

Minä valitsen monesti päälleni vahvoja värejä ja jotain, mikä ei tulisi ihan joka nurkan takana vastaan. Alerekistä on tämäkin neule ja tykkäsin siitä syvän ja vahvan vihreän värin takia. Mutta myymättä oli jäänyt kun puolet hinnasta oli lähtenyt, eli ehkä vihreä on vasta tulossa! Tai sitten se ei tule kummemmin muotiin, sillä minä en yleensä pukeudu viimeisten trendin mukaan.

 

Näköjään vetämällä selkää kaarelle sain paidat nätisti pönöttämään vatsan kohdalta ja kun kuvaajakin sanoi että katso nyt onko kuvat ok, en minä huomannut tuollaista. Älkää antako häiritä! Unta oli ehtinyt kertyä 3 tuntia edellisenä yönä, joten väsymyskin vähän paistaa, mutta tätä se taitaa olla heräilevän lapsen kanssa.

paita, neule ja vyö Your Face/farkut Object/laukku Bulaggi/kengät Bremenistä/korvikset ?

 

Kuvat nappasi opiskelukollegani Misorella, alkaa jo nolottaa kun aina opiskelupäivinä vainoan häntä kameran kanssa. Espa taitaa olla yksi eniten käytetyistä kuvaustaustoista, mutta minä en ollut siellä vielä ennen kuvannut. Ja kuvitelkaa, joulukuu, enkä edes palellut ilman takkia! Alkaa pikkuhiljaa vetää mieltä matalaksi tämä vesisade, onko niin, että tyttäreni kasvaa mustiin jouluihin, eikä osaa kaivatakaan lunta? Kävimme viemässä tänään joulukortit postiin kumisaappaat jalassa, kyllä pistää vähän mietityttämään tämä maapallon tilanne. Millä fiiliksillä itse olet?

 

Entä tykkäätkö itse vihreästä pukeutumisessa?