Vanhan ajan joulutunnelmaa Tallipihalla sekä arvontamuistutus!

Tampere on täynnä ihastuttavia paikkoja ja kahviloita, joista yksi on Tallipiha Finlaysonin kirkon vieressä. Ihana se on muulloinkin, mutta erityisen tunnelmallinen näin joulun alla. On joulukoristeita, eläimiä ja ihana vanhan ajan tunnelma. Oikea keidas keskellä kaupunkia! Kävimme sunnuntaina haistelemassa joulutunnelmaa ja niin eläimet kuin karuselli saivat aikaan ihastusta, karuselliin oli pakko päästä kyytiin! Viime jouluna sellaista innostusta ei vielä ollutkaan.

 

 

 

Poniratsastusta ja hevoskärryajeluakin olisi tarjolla. Karusellin kyytiin pääsi kahdella eurolla ja isi pääsi mukaan ilmaiseksi. Niin kovaa tuo meni ympäri, että lapsen naama alkoi näyttää valkoiselta, eikä voinut kuvitellakaan laittavansa pientä sinne yksin. Yleensä karusellit menevät niin hurjan hitaasti!

Emme käyneet puodeissa tai tehneet ostoksia, vaan keskityimme ihan fiilistelyyn. Sen sijaan kurvasimme todella kreivin aikaan kahvilaan (juuri klo 11 jälkeen), sillä vartti meidän jälkeemme joka pöytä oli täynnä.

 

Kameran linssi meni huuruun pihalta tullessa, mutta sehän antoi kuvalle hauskan säväyksen.

 

 

Kahvila on todella herttainen ja aika siellä pysähtynyt. Harmi vain, ettei se täysin tunnu vetävän sitä massaa sisäänsä joka sinne haluaisi, tänne kannattaa siis mennä ensimmäisenä! Lounasta on tarjolla myös sunnuntaina, mikä on kiva plussa. Huomasimme vasta ostettuamme piirakkaa, että riisipuuroakin olisi ollut tarjolla.

 

Leikkipaikan liukumäki, eläimet ja kahvilan antimet olivat myös testiryhmän pienimmän mieleen. Täällä saa aistia ihanaa vanhan ajan joulua, toivottavasti ehdimme käymään vielä uudemman kerran ennen joulua!

 

Nappasitteko kuvista heinän tuoksun nenäänne?

 

P.S. Käy osallistumassa koruarvontaan, jos et ole vielä sitä tehnyt, aikaa on itsenäisyyspäivään asti ja voittajia arvon kaksin kappalein!