Joulunpunaa ja karkkikorua

Aika juoksee. Klisee, mutta niin se vain on. Olin ihan äskettäin muskarin joulujuhlassa sylissäni pallero, joka ei osannut kävellä, söi tonttulakkinsa kulkusta ja hymyili vienosti. Eilen olimme juhlassa, jossa pallero tanssi ja taputti ja vei itse ohjaajalle lahjan. Mihin katosi vuosi? Voisiko joku pysäyttää kellot nyt, kun elän ehkä elämäni arvokkainta aikaa?
 

Kun oli kyse lasten joulujuhlasta, ei tarvinnut pukeutumisessakaan pingottaa vaan enemminkin halusin itsekin keksiä jotain pientä hauskaa asuuni. Pukeuduimme joulunpunaisiin ja asusteiksi valitsin hattupinnin sekä ihanan piparminttuja sisältävän karkkipurkkikorun.

Koru oli ihan mielettömän hieno myös taaperon mielestä ja sitä piti saada myös  sovittaa. Tällaisella korulla saa hetkessä piristettyä asun ja se sopii vielä mainiosti vuodenaikaankin. Sai pieni sitä sovittaakin, ylpeänä hän vilkutti kameralle karkkipurkki kaulassaan.

 

Oma asu: toppi&hame VeroModa/trikoojakku Nanso/hiuskoru Bijou Brigitte/kaulakoru Herkkusuu-korut (saatu blogin kautta)

Taapero: mekko H&M/neuletakki Pomp de Lux (second hand)/sukkahousut Next

Näistä jouluisista tunnelmista on hassua katsoa ulos, missä nurmikko vihertää. Kasvaakohan lapseni siihen, että joulut ovat lumettomia? Voi että kun saisimme lunta ennen aattoa! 

Häiritseekö teitä muuten kuvien keltaisuus? Voisihan niistä kaikista korjata valkotasapainoa, mutta se jotenkin vei tunnelmaa ja teki kuvista kylmiä, niin valitsin mieluummin keltaisuuden.

 

Onko joku muu päässyt jo joulujuhliin?