Retroke-koruarvonta, jossa kaksi voittaa!

Nyt kun joulukuu on jo ihan nurkan takana ja joulupaketteja jo puuhataan, on aika laittaa arvonta pystyyn. Seuraavan arvonnan aika on heti tämän sulkeuduttua ja seuraavan taas sen jälkeen, niin että jotain kivaa on käynnissä aina jouluun asti! Muutamat onnekkaat saavat siis itselleen joululahjan tai arvontavoiton voi vaikkapa kääriä joulupakettiin lähimmäiselleen.

 

 

Kuten blogistani on käynyt ilmi, minä rakastan hauskoja korvakoruja. Korulaatikostani löytyy niin kuppikakkukorviksia, pehmiksiä kuin legoja, on vanhoista sarjakuvalehdistä tehdyt korvikset ja englanninlakut. Retroke-merkkiin puolestaan tutustuin ensimmäistä kertaa ystäväni kautta ja huomioni herätti heti heidän Urho Kekkonen-korvakorut, ne olivat niin hauskat ja erilaiset! Niistä innostuneena lähdin tutkimaan merkkiä tarkemmin ja löysin lisää hauskoja koruja, mm. Marilyn Monroe-korviksista innostuin seuraavaksi.

 

 

 

Retroke on oikea hyvän mielen korukauppa, josta löytyy monenlaisia korvakoruja, rintakoruja, avaimenperiä, pinnejä sekä sormuksia. Hauskana lisänä ovat tilaustyöt, eli korvakorut voi tilata omasta kuvasta! Kaikki korut valmistuvat Helsingissä käsityönä ja niitä saa tilata verkkokaupasta tai ostaa jälleenmyyjiltä, joista löytyy lista nettisivuilta.

 

 

Tykkäsin myös kovasti siitä, että keskellä pimeintä syksyä Retroken uutuuksiin tuli supervärikkäitä uutuuksia Inka-sarjan muodossa. Sarjasta löytyy korvakoruja, sormuksia sekä pinnejä ja saankin nyt arpoa parille onnekkaalle parin uutuuskorviksia. Näistä saa varmasti piristystä talven keskelle ja värikkyyttä asuun!

 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

 

1. Käy osoitteessa www.retroke.fi ja kerro kommentissa, mikä on sinun suosikkikorusi kaupan valikoimasta. Näin saat yhden arvan.

 

2. Jos olet lukija tai liityt lukijaksi, saat toisen arvan.

 

Mainitse myös kommentissa, minkä väriset korvikset neljästä vaihtoehdosta haluaisit voittaessasi (sininen, vihreä, keltainen (korut vihreällä pohjalla), pinkki (korut punaisella kukkapohjalla) ja monellako arvalla olet mukana! Anonyymi, jätä jokin yhteystieto mistä tavoitan sinut!

 

Arvon kaksi voittajaa, eli kahdet korvakorut lähtevät matkaan. Jos voittajat ovat valinneet saman väriset korvikset, saa ensiksi arvottu nimi ne ja toisena arvotulta kyselen uudelleen mitkä korvikset hän valitsee kolmesta muusta vaihtoehdosta.

 

Tässä kuvassa siis keltainen ja vihreä.

Ja tässä pinkki sekä sininen.

 

Kaikki selvää? Sitten vain kommentteja kehiin! Arvonta on avoinna viikon verran, eli itsenäisyyspäivänä 6.12.2014 klo 16 suljen arvonnan.

 

Onnea matkaan!

 

*korut saatu blogin kautta