Uudistunutta Stockmannia ihailemassa

Stockmann on aina edustanut minulle laatukauppaa, jolla on pitkät perinteet. Helsingin Stockmann on upea maamerkki keskellä kaupunkia ja muun muassa mummoni on ollut vannoutunut Stockmannilla kävijä vuosikymmenien ajan. Lapsena tottui siihen, että mummolta tulleissa paketeissa oli monesti Stockmannin logo ja nytkin tuo logo herättää minussa joulumuistoja. Viime talvena tuli käytyä Stockmannilla säännöllisesti, koska asuimme keskustassa. Erityisesti ruokapuoli herkkuineen on aina ollut mieleeni!

Tampereen Stockmann, joka on Suomen toiseksi vanhin Stockmannin tavaratalo, on ollut remontin alla viime aikoina, sillä sen laajennusprojekti alkoi jo vuonna 2012. Stockmann laajeni viereiseen rakennukseen ja nyt Tuomiokirkonkadun yli kulkee sisätiloissa silta, jota pitkin siirrytään kadun yli ja ikkunoista voi ihailla maisemia. Myös Stockmannin Herkku, joka sijaitsee katutason alla laajeni ja sai upeat lisätilat toisen rakennuksen alle. Nyt remontti on saatu valmiiksi ja tavaratalo sai sen myötä 4000 neliömetriä lisätilaa. Samalla vanhaa osaa remontoitiin ja esimerkiksi merkkilaukut ja kosmetiikkabrändit pääsevät ihan eri tavalla upeasti esille. Uuteen osaan tuli myös Robert’s Coffee sekä Desigual-nurkkaus, mistä olin itse hyvin ilahtunut.

Uudistunut tavaratalo on upea, valoisa ja avara ja erityispisteet lähtee ruokapuolelle. Tampereen Herkku oli aiemmin aika pieni ja ahdas, mutta laajennuksen myötä se sai mm. uudet palvelutiskit sekä luomuosaston, eikä ole enää niin kaukana Helsingin upeasta ruokapuolesta. Arvokas tavaratalo on nyt saanut arvoisensa ruokaosaston. 

 

 

Koska kävimme viime talvena taaperon kanssa lähes päivittäin Stockmannilla (köh, no kun asuimme vieressä!), olin ilahtunut, kun postissa tuli kutsu VIP-avajaisiin, jotka pidettiin perjantaina. Upea uudistunut tavaratalo ja juhlatamineissaan olevat ihmiset loivat hienot puitteet perjantai-illalle. Kutsukortissa luki asukoodina tumma puku ja olikin kivaa päästä pukeutumaan hieman paremmin välilä. Palkkasimme lastenvahdin ja vietimme muutaman tunnin avajaishumussa perjantai-iltana. Koska kotiäidillä ei ole pikkujouluja tiedossa, nämä juhlallisuudet menivät niistäkin! Sai vetää mekon ylle ja onhan Stockmannilla myös joulukuuset ja joulukoristeet esillä, joten siellähän pääsi ihan joulufiiliksiin! Asukuvia oli hauskaa ottaa tavaratalon keskellä, palaan mekkokuviini sitten ihan omassa postauksessa.

 

 

Illan juonsi Leena Sarvi ja esiintyjinä oli mm. Sami Saari. Nyt täytyy myöntää, että me jumiuduimme pahasti ruokaosastolle, joka oli täynnä toinen toistaan ihanampia maistiaisia. Lisäksi huippukokki Mika Roito valmisti paikan päällä poroa ja kasviksia ja omaa annostaan saikin jonottaa tovin, mikä jumiutti meidät entisestään ruokapuolelle. Ehdimme nähdä kuitenkin myös muotinäytöksen ja maistaa ihania tarjolla olevia ruokia, menussa ollut Mouhijärven SavuHilmajuusto oli yksi parhaita juustoja ikinä! Tätä on saatava lisää!

 

 

Mika Roito kokkasi maistiaisia.

Ihania jouluisia herkkuja!

Järvenkylän vihersmoothiessa maistui voimakkaasti minttu.

 

Kiitokset siis Stockmannille upeasta illasta!

 

Oletko jo tutustunut uudistuneeseen Tampereen Stockmanniin? Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!