Pitsiä pimeässä

Olen arponut julkaisenko kuvat reilun viikon takaa vai enkö, koska ne eivät ole ihan priimaa tasoltaan. Mutta toisaalta tykkäsin asusta, joten täältä ne nyt sitten tulevat! Kuvat on otettu reilu viikko takaperin, iltana kun Tampereella alkoi lumimyräkkä. Lämpötila putosi jotenkin ykskaks, tuuli tuossa paikassa oli kova ja jäätävä, salamalla kuvaamista olisi pitänyt harjoitella, taapero protestoi eikä jaksanut odottaa, kuvaajalla jäätyi välittömästi sormet ja minulla itselläni on naama ihan vääristynyt, koska olin niin jäässä. Että näiltä pohjilta kuvasimme sinnikkäästi tämän asun ja koska tykkäsin siitä niin paljon, halusin tuoda sen tänne vaikka kuvat eivät täysillä onnistuneet. Pidin pipon sinnikkäästi päässä, koska kampaaja oli seuraavana päivänä, mutta lähikuva sisällä on nyt sitten vielä otettu pipon lätistämillä hiuksilla.

 

Nämä olivat spesiaaleja kuvia siinäkin mielessä, ettei minun päällä usein näe mustavalkoista asua! Onkohan minulla yhtään asukokonaisuutta missä ei olisi jotain Vilasta, vähän jo naurattaa aina mainita se…. Shortsit ovat ihan lempparit ja olinpa yllättynyt, kun pari viikkoa sitten eräs äiti kysyi muskarissa ovatko nuo Kainon shortsit! Hienoa että suomalaisten tekijöiden tuotteet saavat nimeä!

paita VeroModa/pitsitoppi Vila/korut Pieces&H&M/kello Guess/pipo PapuDesign/shortsit Kaino/kengät Nizzasta

 

Mitä mieltä, jäittekö kaipaamaan väriä asuun? Selkeästi tämä vuodenaika saa minutkin pukeutumaan välillä ilman räiskyviä värejä! Tykkäätkö itse pitsistä materiaalina?