Marraskuun minimuotia

Välillä aina mietin, kuinka hauskan lapsibloginkin sitä olisi saanut aikaiseksi, jos sellaista olisi alkanut väsäämään. Tuo touhutaapero on niin tottunut poseeraaja kameran edessä, että materiaalia riittäisi. Tosin sitä taitaa katsella omaa lastaan aikamoisten vaaleanpunaisten lasien läpi ja jaksaa olla loputtoman innostunut lapsensa kuvista ja videoista. 

 

Koska minimuoti on kuitenkin niin suloista, tuon teille pari kuvaa kuluneelta viikolta. Ja saatte vähän vaihtelua minun asuihin!

 

Isänpäivälounaalle lähtiessä oli vielä vähän lunta maassa, illalla nurmikko oli jo esillä. Pallero lähti aika vaaleanpunaisissa liikenteeseen ja totta kai pupukin lähti ravintolaan. Olenkohan ikinä laittanut hänestä kuvia, missä ei olisi keltaista Ainua kainalossa?

hame Pomp de Lux (second hand)/ paita KappAhl/ takki Zara/ pipo ja kaulaliina Pomp de Lux/ kengät tuliainen Italiasta/ lapaset isomummon kutomat 

 

Olen aivan ihastunut tähän KappAhlin Hampton Rebuplic-sarjaan ja koska paidassa lukee NY, pitihän se kuvata NYC-tapettimme edessä. On muuten reilut koot, päällä on koko 86/92cm ja on vielä aika reilu, kun monesta muusta käytössä on jo koko 92cm. Rakastan tätä pinkin ja sinisen yhdistelmää! Takki on KappAhlista Newbie-sarjaa. Kirja on aitoa kasaria nimeltään Muru ja Mutteri. Olen loputtomiin lukenut sen vanhempieni kanssa läpi ollessani pieni ja se on säästynyt yllättävän siistinä äitini kätköissä. Babyshowereissa sain sen itselleni ja taapero siitä kovasti tykkää. Ja isovanhemmat saavat pienen tauon jälkeen taas sitä lukea.

 

 

hame & paita/KappAhl, neuletakki KappAhl (Newbie-sarja), sukkikset H&M

 

Löytyykö muita Hampton Rebuplic-sarjasta innostuneita? Entä Newbie-faneja, ne tuntuvat olevan toisille ykkösjuttu?

Entä välittyykö tämän lapsen pupuinnostus ruudun taakse? ;)

 

Pupumaista alkavaa viikonloppua kaikille!