Rauhallinen hetki Hyvä Olo Ilonassa

Jatketaan tänään hyvinvointiteemalla, mihin eilinenkin arvontapostaus liittyi (käy ihmeessä osallistumassa jos et vielä käynyt!). Olen vuosikausien ajan käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti Hyvä Olo Ilonassa, joka löytyy Tampereen keskustasta Koskikadulta ja halusin jakaa paikan fiiliksen teidän kanssanne (tämäkään ei siis ole maksettu mainos). Olen armoton niskajännittäjä, eli stressin iskiessä puristan hartiat korviin ja päälle puren hampaita yöllä yhteen ja saan koko pään alueen jumiin tällä. Säännöllinen hieronta pitää päänsäryt poissa ja hartiajumit hieman helpompina ja Hyvä Olo Ilonasta olen löytänyt kivan vakihierojan.

 

Aulatiloissa on tehty vastikään remontti, näin tuloksen itsekin ensimmäistä kertaa.

En edes muista, milloin ensimmäisen kerran päädyin Hyvä Olo Ilonaan, mutta useampi vuosi siitä on. Olen testannut siellä vuosien aikana useampia hoitoja ja hoitajia. Käynyt muun muassa Pauliinalla kasvohoidossa ja intialaisessa päähieronnassa, Ilonalla vyöhyketerapiassa, Anne-Maijalla stressiniskahieronnassa ja Sanna yritti vapauttaa jalastani hermopinnettä raskausaikana. Nyt olen reilun vuoden päivät käynyt Annella hierottavana ja tuntuu, että hänen kanssaan olen löytänyt yhteisen sävelen ja hän tietää, mitä yläkropalleni kannattaa tehdä.

 

Hoitohuoneen ikkunasta voi kurkkia Hämeensillan upeita valoja.

 

Hyvä Olo Ilonan suuria plussia ovat mm. sijainti (viereen pääsee julkisilla kulkuneuvoilla, mutta ihan läheltä löytyy myös iso Hämpin parkkihalli, eli autolla tuleminenkin onnistuu), nettiajanvaraus ja ihana rauhallinen tunnelma. Itse tykkään varata ajan netissä, sillä saan yleensä idean varata hierojan klo 23 illalla, jolloin ei todellakaan mihinkään enää soitella. Enkä tiedä mitään muuta paikkaa Tampereella, jossa pääsisi tähän aikaan hierontaan; Anne ottaa vastaan vaikka klo 20 illalla! Iltaisin täällä tuntee olevansa omassa yksityisessä hoitolassa, minkä huomaa myös kuvista, jotka otin käynnilläni kahdeksan aikaan illalla. Koska hieronnan jälkeen on enemmän tai vähemmän tokkurainen, tykkään ottaa myöhäisen ajan, jonka jälkeen voi vain siirtyä kotiin nukkumaan. Tosin kuten olen Annelle sanonut, se on hieronnan pahin kohta: lähteä lämpöisen peiton alta ulos ja kotia kohti, mutta vielä en ole saanut pyynnöistäni huolimatta jäädä yöksi hierontapöydälle. :D Tykkään myös siitä, että saan pimeässä hiljentyvässä keskustassa suunnata kotia kohti. Täydellinen rauhoittumishetki. Paikka on auki myös lauantaisin, mistä taas iso plussa.

 

 

Hyvä Olo Ilonasta saa myös kokonaisvaltaisen kokemuksen. Anne jaksaa aina kysellä mitä kuuluu ja miten minulla menee, sillä kuten hänkin on sanonut, jännitys niskassa lähtee monesti stressistä ja stressi puolestaan johtuu jostain tietystä elämäntilanteesta. Nyt kun olen käynyt Annella reilun vuoden, tuntuu ettei minun tarvitse enää kertoa hänelle mitä kuuluu, hän tietää että minulla on yövalvomista ja hampaiden narskuttelua ja jumiutunut lapojen väli.

 

 Paksu peitto on parhautta tällaiselle vilukissalle.

Palvelujen määrä paikassa on loputon ja siellä hoidetaan kaikki vauvasta vaariin. Hierontaa, akupunktiota, fysioterapiaa, kuumakivihierontaa, kasvohoitoa, vyöhyketerapiaa tai vaikka ravintoainemittausta. Saman katon alla on valtava määrä erilaisia hyvinvointiin liittyviä palveluja ja sieltä löytyy myös lääkäri Anne Lehtimäen vastaanotto.

 

 

Lisäksi Hyvä Olo Ilonassa on erilaisia tuotteita tarjolla, itse olen testannut mm. suihkutettavan magnesiumin ja ostanut Tempurin tyynyn kotiin. Näin pyritään siihen, että hieronnassa saatua apua pystyy ylläpitämään myös kotona erilaisten tuotteiden avulla. Suihkutettava magnesium imeytyy juuri sinne mihin sitä suihkuttaa ja siitä saattaa saada avun esim. päänsärkyyn. Valikoimissa on myös suuhun suihkutettavia vitamiineja, joiden luvataan imeytyvän hyvin.

 

 

 

 

Käy ihmeessä testaamassa paikka ja anna itsellesi hetki!

 

Onko paikka tuttu monelle lukijalle? Tai onko sinulla joku luottohieroja, missä käyt säännöllisesti?