What we wore: muotitoimittajaopiskelijoiden asuja

Ensinnäkin haluan taas aluksi toivottaa uudet lukijat tervetulleeksi, ihanaa kun löysitte tänne ja jäitte! ❤

 

Perjantaina lähtiessäni kohti Helsinkiä lumihangessa tarpoen ja kellon näyttäessä 5.30, oli selvää, että haluan päälleni jotain lämmintä ja pehmeää vaatetta, jossa on helppo matkustaa ja nukkua bussissa. Joten menin sitten niin perjantain kuin lauantain näissä Vilan pitkissä neuleissa. Ja yhdistin molempina päivinä niihin tekonahkaa, perjantaina nämä shortsit ja lauantaina housut, loppuiko minulta mielikuvitus…? Kun kävelen Helsingissä Onnibussin pysäkiltä koululle, reitti menee väkisin Starbucksin ohi. Ihmiselle, joka ei ole ikinä juonut yhtään kuppia kahvia, Starbucks ei ole ”kova juttu”, mutta silti olen kurvannut sen kautta pari kertaa. Miksi? Koska se teemukin koko on täydellinen, tulen vain vihaiseksi parin desin mukeista! Sitä lipittäessä menee ihanasti aamupäivä, on vain pakko saada iso muki matkaan sieltä. Keli oikein vaati teetä, harmaa tihkusateinen ilma oli niin pimeä, ettei keskellä päivääkään kuvat meinanneet onnistua!

shortsit ja toppi Vero Moda/neuletakki Vila/huivi Esprit/kengät Nizzasta/korvikset Gemini

Muotitoimittajaopiskelijat ovat totta kai kiinnostuneet muodista ja puketumisesta ja sen huomaa porukan vaatetuksesta. Olisi kivaa kiertää kuvailemassa ihan jokaisen opiskelijan asuista yksityiskohtia! Perjantaina sain kuvata Misorellaa, hänen irtokauluksensa olivat hauskat ja persoonalliset, kiinnittävätpä ne myös perjantain opettajamme Sami Sykön mielenkiinnon. Ja Misorellan huulia katsoessa kysynpä vaan, miksen osaa käyttää huulipunaa (tai no, en edes voi tietyistä syistä käyttää), niin upeat nuo punaiset huulet ovat! 

Paita ja kaulukset Ioanna Kourbela/housut New Yorker

 

Onko teille muuten Ioanna Kourbela tuttu? Itse menin Misorellan ansiosta tutkimaan heidän mallistoaan, mitä värejä!

 

Aamuhämärässä kävellessäni henkäisin ihastuksesta nähdessäni nämä Stockmannin joulukuuset! Oih! Helsingissä kaikki vain on niin suurempaa. Tosin lauantairuuhkassa, kun Stockmannin herkussa sai kyynärpäästä kylkeen eikä mahtunut liikkumaan näin taas kolikon kääntöpuolen ja tuli kiire kotiin ”maalle”. Mutta nämä kuuset, oih! Joulu tuleeeeee!

 

 

Kivaa, vaikkakin sateista tiistain jatkoa!