Luovuuden etsintää pitkässä neuletakissa

Ihanaa isänpäivää kaikille iseille! Minä palasin myöhään eilen illalla takaisin kotiin ja parin päivän aikana kertyi niin iso läjä kuvia ja tietoa, etten tiedä mistä lähtisin purkamaan vyyhtiä. Päätin aloittaa eilisen asusta, joka oli ihanan lämmin pitkä neuletakki.

Eilen meillä oli Helsinki Design Schoolissa opettajana Krista Launonen, joka on työskennellyt aiemmin mm. Voi Hyvin-lehden päätoimittajana ja luennoi nykyään luovuudesta. Hän aloitti eilen aamulla luennon puhumalla täydellisyyden tavoittelusta, siitä kuinka perfektionismi uuvuttaa ja tappaa luovuuden. Päivä oli upea ja innostava, mutta ensimmäisen tunnin ajan meinasin purskahtaa itkuun joka välissä ja ajattelin jo lähteä pihalle haukkaamaan happea, niin syvälle nuo sanat kolisivat. Jos luit blogipostaukseni uupumisesta ja täydellisyyden tavoittelusta muutama päivä sitten, niin ymmärrät, miksi minusta välillä tuntui, että Krista puhui minusta. Osui ja upposi. Samalla kun mietin, että pitäisi ottaa rennommin, suorittajaminäni iloitsi ja innostui tästä palautteesta ja arvosanasta. Ristiriitaista.

Mutta tästä lisää myöhemmin, nyt siihen asuun! Ihastuin aivan totaalisesti näihin Vilan pitkiin neuletakkeihin, joten niitä löytyy kahdessa värissä. Lauantaina päällä oli harmaa takki, joka oli niin lämmin, ettei pihalla palellut ilman takkia. Hassua, että Tampereella tarvoin lumihangessa ja Helsingissä talvesta ei ollut jälkeäkään! Ahdistelin opiskelijakollega Misorellaa molempina päivinä kameran kanssa, ihanaa kun joku ymmärtää ja jakaa tämän blogiharrastuksenkin! Misorellalla oli molempina päivinä ihanat asut, josko saan jakaa täälläkin kuvan perjantailta…?

housut Gaultier for Lindex/paita&neule Vila/huivi Desigual/laukku Bulaggi/kengät Nizzasta/korvikset Gemini/kello Guess

kuvat Misorella

Tykkäsin kovasti asusta muuten, mutta vanha hieman venähtänyt raitapaita ei näytä kyllä kovin hyvältä. Vaakaraita leventää, taas se on todistettu. Mutta nuo neuletakit, ah!

Kyllä hymyilytti kotimatkalla kun luin bussissa uusinta Me Naisten numeroa. Huomasin asussani jotain samaa… :D

 

Miten viikonloppu ja isänpäivä on sujunut? Kuuluvatko neuletakit omiin suosikkeihin?