Keltainen talo ja turkoosi tuoli: sadepäivän pirtsakka asu

Sataa sataa ropisee, pili pili pom! Yksi lempilauluistani. Jos tykkää syksystä, tykkää myös sateesta. Kyllä minäkin sitä olen monta kertaa manannut, esimerkiksi kun on pitänyt lähteä koiran kanssa ulos sateeseen, mutta on sade kivaakin! Yksi kirkkaana mielessä oleva lapsuusmuisto on, kun pienenä koululaisena halusin mennä kaatosateessa kirjastoon. Puin kumpparit ja äidin vielä liian ison keltaisen sadetakin ja kävelin pari kilometriä kaatosateessa kirjastolle kuunnellen samalla sateen ropinaa takin hupussa. En tiedä miksi se jäi lähtemättömästi mieleen, mutta sateen ropinaa on ihana kuunnella. Entä kun pienenä heräsi telttaretkellä ja katseli sadepisaroita telttakankaassa (tai vaihtoehtoisesti sade oli päässyt teltan sisälle ja heräsi kylmissään ja märkänä teltasta). Tai ne mielettömät kaatosateet, mitä näimme Thaimaassa asuessamme! Sademuistoja on monta!


Sunnuntaina olikin kunnon sadepäivä ja tyttäremme sai päälleensä kaikki sadevarusteet kumppareista kurahanskoihin ja oli onnellinen pieni pallero, kun sai hyppiä kuralätäköissä. Voi, jäisiköhän hänellekin lapsuudesta rakas sademuisto?

 

Tämä keli innoittikin minut pukemaan ihanat Guessin kumpparini jalkaan, jotka ostin aikanaan Lontoosta -50% alesta. Kumpparien kanssa yhdistin taas nuo samat rakkaat shortsit. Koska kengät olivat pinkit, piti asuun saada muutakin pinkkiä. Sivuletti hiuksiin, pipo päähän ja leikkisä asu oli valmis. Kuvauspaikkana toimi Yellow Housen piha Tammelassa.

 

Ei tässä ympäristössä ja asussa voi vaan olla kovin vakavasti. Pitkästä aikaa muuten Desigualia blogiin, jossain vaiheessa sitä oli täällä koko ajan! Jatkoimme matkaa leikkipuistoon, jossa olimme ainoat ihmiset (oikeasti, pidetäänkö lapset sisällä jos sataa, iltapäivällä ei enää edes satanut..?) ja leikin itsekin niin innoissani, että mies harmitteli kun jätimme kameran autoon. Heh, ehkä parempi niin. 

paita ja huivi Desigual/neule ja shortsit VeroModa/kumpparit Guess/pipo Me&I/korvikset Herkkusuukorut

 

Mitkä ovat omat fiiliksesi sateesta? Entä kumppareista? Iskeekö pinkki sadeasu?