Ennen ja jälkeen remontin: mikä muuttui pienessä vessassa?

Kuten olen jo kertonut, teimme viimen talven ajan pakon edessä remonttia ja asunto meni uusiksi sieltä sun täältä. Koska pakkasin tavaroitamme pienen vauvan kanssa tasan vuosi sitten tähän aikaan, olin todella väsynyt niin yövalvomisista kuin eteen tulleesta yllätysmuutosta, ennen-kuvista tuli todella huonoja, todellakin räpsyjä. Kaiken lisäksi otin ne muuttokaaoksen keskellä ja joka puolella on tavaraa sikin sokin, mutta tälle nyt ei enää mahda mitään, onpahan tosiaan muutos tapahtunut.

 

Pääsette tällä kertaa vierailemaan pieneen vessaamme (hei jee, kuka haluaa toisen vessaan? :D), josta tuli remontin myötä avaramman näköinen vaikka se pysyi saman kokoisena sekä valoisampi. Seiniä ei voinut venyttää mihinkään suuntaan, joten wc pysyi aika kapoisana.

 

Tästä se sitten lähti, ennen-kuva olkaapa hyvät:

 

Ihastuin näihin lankkua muistuttaviin laattoihin eräillä messuilla joiden nimeä en enää muista. Olimmekin ensimmäisiä Tampereella, jotka niitä tilasivat, kyseessä oli siis uutuuslaatta. Tykkään lattiasta niin paljon, etten ole halunnut laittaa vessaan mattoa, sillä se peittäisi kauniin laatan kokonaan, kun vessa on niin kapea.

 

 

Mosaiikkilaatan meille suunnitteli kylppäriin Ikkunaplussan Noora ja nappasimme idean siitä vessaankin, tykkäsin niin kovasti tuosta sateenkaaren väreissä olevasta mosaiikista!

 

Pyyhkeet Missoni.

 

Vessan kalusteet olivat haastavia vessan koon vuoksi ja lopulta päädyimme ottamaan peilikaapin sekä allaskaapin eri sarjoista. Tästä johtuen vetimet olivat erilaiset keskenään ja löysin meitä miellyttävät vetimet lopulta Bauhausista.

 

 

Hieman lisätilaa säilytykseen saimme hyllyllä, joka asennettiin pöntön päälle. Itse hyllyn löysin Kodin Ykkösistä, tuon puisen lääkeboksin tilasin Hyvän tuulen puodista.

 

 

Vessapaperitelineen ostin reilu vuosi sitten Jyväskylästä  kahvilasta, jossa myydään myös sisustustavaraa. Olikohan paikan nimi De Cafe, nyt en ole enää varma…?

 

 

Visioni katto”kruunusta” oli myös vahva, sopiva yksilö tuli vastaan arkisesti kauppareissulla Prismassa.

 

Ja näin, yleiskuva vielä lopputuloksesta! Tykkään itse kovasti, mitä sanotte muutoksesta?

 

 

P.S. Vielä tämä päivä aikaa osallistua yllätyspaketin arvontaan, käykää osallistumassa jos ette ole vielä sitä tehneet! :)

Iloista uutta viikkoa kaikille!