Pakkaspäivän graffitit ja turva-asu

Otsikkohan kuulostaa suunnilleen siltä, että olen pukenut päälleni luotiliivit tai panssarin. En, vaan turva-asu mietintä lähti siitä, kun olimme Magicpoksin Maj’n kuvattavina ja hän kysyi, mikä on turva/luottovaatteeni. Tajusin siinä hetkessä enempää miettimättä, että shortsit. Erilaisemmat kuin farkut, mutta helpommat monessa tilanteessa lapsen kanssa kuin hame tai mekko. Yhdistettynä paksuun villatakkiin ja sukkiksiin täydellinen turva-asu pienessä pakkassäässä, joka näin marraskuun ekana oli vastassa.

 

Olen jo pitkään halunnut mennä ottamaan kuvia Laukontorin graffittiteoksen eteen, mutta aina se on jäänyt. Kesän lopulla viisi nuorta spreijasivat tilauksesta upean taideteoksen betoniseinään. Seinässä esiintyyvät mm. läppärillä rustaava nalle, pöllö, metsämaisema peikko kuin Tampereen rakennuksiakin. Kiinnostuneille on lisää kuvia esim. tässä blogissa. Olen henkeen ja vereen kaupunki-ihminen ja tällaiset taidolla tehdyt urbaanit teokset ovat mielestäni upeita ja ihanan rouheita.

Takaisin asuun. Siinä on luottoshortsien ja villatakin seurana ihanista ihanin suomalaisen PapuDesignin pipo, joka päässä kävelin koko viime syksyn ja talven. Tajusin, ettei se ole koskaan ollut blogissa, koska blogini oli tauolla tuon pipokauden ajan. Tyttärelläni oli samanlainen, mutta sille kävi kesän aikana niin kuin olettaa saattoi: se on jäänyt pieneksi. Tarvitsemme siis uuden rusettipipon pienelle, että saamme taas olla samikset. Toinen suomalaisen suunnittelun ihanuus on MaruDesignin koru, kyllä meillä osataan!

Emman kengät ovat puolestaan karvavuorelliset ja mielettömän lämpöiset ja mukavat jalassa, sopivat täydellisesti turva-asuun.

toppi&shortsit VeroModa/villatakki ja toppatakki Vila/pipo PapuDesign/kengät Emma/tähtikoru Marudesign

Oletko sinä shortsien vihaaja vai rakastaja?

 

Aurinkoista viikonlopun jatkoa itse kullekin!