Syyspäivän yllätysarvonta

Koska lokakuu on yksi lempparikuukausistani ja tämän vuoden lokakuusta muodostui ehkä koko vuoden paras kuukausi, halusin jakaa hyvää mieltä eteenpäin ja tehdä jollekin lukijalleni paketin. Väsäsin siis pienen yllätyspaketin, joka lähtee nyt arvontaan. Sisällöstä en paljasta sen enempää, kuin että siellä on jotain pientä kivaa niin itselle kuin kotiinkin. Myös vuodenajan yritin huomioida. Kaikki tarvitsevat piristystä pimeässä syksyssä!

 

 

Kiitos kun olette jakaneet kanssani mm. kuukauteen mahtuvat opintomietteet, Nizzan reissut, Indiedaysin tilaisuuden ja synttäritkin. Arvostan ja odotan kommenttejanne joka postauksen jälkeen kovasti, olisitte kaikki pakettinne ansainneet, mutta lähtekööt tämä yhdelle onnekkaalle.

 

 

Arvonnan säännöt ovat simppelit:

 

1. Saat YHDEN arvan kun jätät kommentin tähän postaukseen, jos olet anonyymi, jätä joku yhteystieto mistä tavoitan sinut.

2. Saat KAKSI arpaa jos olet/liityt lukijakseni blogissa ja KOLME arpaa, jos vielä tykkäilet arvontakuvasta Instagrammissa.

3. Huikkaa kommentissasi monellako arvalla olet mukana!

Edit. Koska kuvasta on tykätty Instassa, mutta kommentteja ei näy täällä, muistutan vielä, että arvon paketin tähän postaukseen kommentoineiden kesken! Instassa ja lukijaksi liittymällä voi sitten tienata lisäarpoja.

 

Tämä paketti revitään käsistä, muumipaperi oli ehkä huono valinta… :D

 

 

Onnea tuhannesti arvontaan kaikille! Aikaa osallistua on ensi viikon alkuun asti, eli arvonta sulkeutuu maanantaina 3.11.14 klo 22!