Pala lauantailta: päivän asu ja tukkataiat

Lauantai oli hektinen päivä. Laskin, että jos VR tuo minut ajallaan illalla Tampereelle, minulla on reilu puoli tuntia aikaa ennen kuin synttärivieraat saapuvat. Siinä sitten sytyteltiin kynttilöitä, pilkottiin viimeisiä salaattijuttuja ja laitettiin ruokia tarjolle, joten kiittelin onneani että olin päättänyt valita asun, jossa pärjäisin aamusta iltaan. Tein löytöni Forget me not-liikkeestä Aleksanterinkadulta, tämä käytettynä ostettu mekko oli mielestäni todella kaunis ja menisi niin päivällä kuin illalla, eikä rypistyisi matkan varrella. Vaihdoin illaksi värittömät sukkikset ja eri korut, mutta mekko pysyi samana.

 

Koska aikaa laittautua uudestaan ei ollut, päätin myös etukäteen, että ammattilainen saa laittaa hiukseni aamulla niin, että kampaus pysyy seuraavan vuorokauden ajan. Ja kyllä muuten pysyi! Minua hieman jännitti, sillä luottokampaajani Jenna lähti maailmalle ja aikaa oli etsittävä muualta. Päädyin Aleksanterinkadun Glohairiin Sirun käsittelyyn, enkä pettynyt. Jutustelu sujui leppoisasti ja kampaus oli juuri sellainen, kuin olin toivonut, ehkä jopa kivempikin. Aamukasilta aloitin päivän istumalla yksinäni kampaajalla, kun ulkona oli vielä pimeää ja Tampere vasta heräili tihkusateiseen päivään. Tämä oli oikea prinsessasynttäripäivä!

 

Helsingissä nappasimme Saaran kanssa asukuvia Tuomiokirkon edessä, lämpömittari oli lähes nollassa ja tuuli hyytävä, joten melkein hymy hyytyi. Mutta vain melkein!

 

 

Itse Indiedaysin tilaisuudessa alkoikin pian lämpötila nousta talvipuutarhan täyttyessä ja olin hyvin tyytyväinen asuvalintaani. Ei puristanut tai kiristänyt, ei ollut kylmä tai kuuma, kengät olivat helpot ja mukavat, mutta sain punaisella asuun pientä persoonallista juttua mukaan.

 

 

takki Desigual/huivi Becksöndergaard/mekko second hand, Forget me not/sukkikset Seppälä/kengät Nizzasta/rannekoru Guess (voitettu Nooran blogista).

 

Kuvista kiitos Saaralle! Kerrankin onnistuin luomaan lookin, jossa todella viihdyin koko päivän.

 

Innostaako teitä sinipunainen kokonaisuus?