Perhosia paidassa ja ajatuksia maanantailta

Lauantaina ihana ystävä piti synttäribileet. Bileet, joita tässä iässä järjestetään lähinnä lapsille, joten on ihanaa, että joku järkkää vielä aikuistenkin synttärikemuja. Itselläni meinasi turnauskestävyys loppua; alla oli Nizzan reissu josta kotiuduimme aamuyöllä, pe-la yö oli taas täynnä heräilyjä ja valvomista ja lauantaina olin lähes 4 tuntia valokuvauskurssilla ja työstin mielessäni oppimaani. Kun kotiuduin valokuvaamasta, kurvasin suihkun kautta laittamaan tukkaa ja suoraan pippaloihin. Suunnittelemani paita ei pysynytkään päällä ja piti lennosta vaihtaa paitaa. Päädyin tähän vuosikausia sitten kirpparilta ostamaani perhospaitaan, joka ei ehkä ole ihan lokakuun vaate, mutta sisäbileethän ne olivat. Ajattelin, että ehdimme vielä juosta pihalle ottamaan asukuvia, mutta siellä alkoi sataa LUNTA, joten perhospaidassa hytiseminen ei innostanut ja räpsyt otettiin olkkarissa.

paita second hand/kengät Nizzasta/housut Gaultier for Lindex/kello Guess

 

Kuvien ulkopuolella eräs metriheikki irvistelee ja kikattaa, mikä sai aikaiseksi mm. tällaisia kuvia:

 

simply beautiful :D :D

 

 

Eihän ne ole bileet eivätkä mitkään, jos ei ota vessaselfietä itsestään! Tässä muuten näkyy valokuvista teetetyt puhelimen kuoretkin, tykkään ihan hirveästi.

 

Bileet olivat ihanat, emäntä oli supertyylikäs, ruoka hyvää, seura mukavaa. Puolen yön jälkeen lähdin kohti kotia ja vietin sitten ihan parhaan sunnuntain. Tällaisia on mun elämässä ihan liian vähän. Ensinnäkin, vaihdoin yöpaidan pois klo 16. Leivoin tuntikausia (!), käytiin leikkipuistossa, siivottiin, oltiin vaan perheen kesken. Illalla oli ihan tosi hyvä mieli tuosta sunnuntaista, näitä pitäisi mahtua elämään enemmän. Sitä kolmenkeskistä aikaa.

 

Tärkein asia on kuitenkin täällä kotona, mun kaksi elämäni rakkainta. ♥

 

Näissä tunnelmissa maanantaina, mitä muiden viikonloppuun kuului?