Ootd: Gaultier for Lindex in Nice

Nizzan kelit olivat sadetta lukuun ottamatta erinomaiset pukeutumisen kannalta. Päivällä pärjäsi vielä kesäisillä vaatteilla, mutta ei ollut hellettä. Helteeseenkään ei nimittäin ole ihan helppo pukeutua, kun kaikki hiostaa ja liimautuu päälle. Tämä parinkympin huitteilla kieppuvat lämmöt loivatkin hyvän pohjan kaikenmoiselle pukeutumiselle!

 

Kirkas ilta-aurinko, Place Massenan vesisumu ja vesi”putoukset” loivat kauniit puitteet kuville, lisäksi asua kuvattiin merenrannassa. En vaan voi lakata rakastamasta merta ja oi mikä ihana ääni sekä ropina tuollaisella kivirannalla kuuluukaan!

 

Vesi ei noussut patsaina koko ajan, sen ollessa poissa musta märkä laatta heijasti hauskasti.

 

toppi VeroModa/jakku Vila/housut Jean Paul Gaultier for Lindex/kengät Vagabond/laukku Bulaggi

 

Oletko itse hypähdellyt tässä vesiteoksessa Nizzan keskustassa? Entä joko ovat kauden tekonahkahousut kaapissa?