Lokakuun LivBox

Onko teille LivBox tuotteena tuttu? Jokainen LivBox sisältää 4-6 kauneustuotetta; trendejä, uutuuksia ja klassikoita. Se saapuu kerran kuussa kotiin ja sisältö on yllätys. Valittavana on niin kuukauden, kolmen kuin viidenkin kuun tilaus.

 

Itse olen pitkään lueskellut blogeista näistä bokseista ja nähnyt, mitä ne pitävät sisällään. Olen miettinyt, etten halua itse tehdä tilausta, jottei käy niin, että kaappi on täynnä pieniä tuotteita, jotka jäivät käyttämättä. Kuitenkin uusien juttujen kokeilu on houkuttanut, sillä sieltähän saattaisi löytyä joku uusi suosikkituote…

 

Kun alkusyksystä törmäsin tarjoukseen, millä sai kolmen kuukauden tilauksesta 25% hinnasta pois, päätin vihdoin kokeilla. 11e kuussa useammasta tuotteesta ei olisi paha hinta, jäin jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää. Viikko sitten sain ensimmäisen boksini ja availin sen innostuneena.

Ensinnäkin täydet pisteet siitä, että kaikki oli pinkkiä, värin rakastajanahan hullaannuin pelkästään siitä. Ja pisteet myös siitä, että pinkille värille oli syynsä, jokaisesta lokakuun boksista oli lahjoitettu Roosa nauha-keräykseen euro. Jo nämä seikat ilahduttivat, mutta entä sitten tuotteet?

Pientä arjen luksusta.

Pelkäsin, että boksissa on esim.huulipunaa, jota olen todella huono käyttämään, mutta kaikki tuotteet olivat sellaisia, mutta pystyn käyttämään. Jee, ei mennyt pieleen! Kaiken lisäksi olimme juuri lähdössä matkalle ja tässä minulle tuli pienessä koossa mukaan reissuun sampoo ja hiuslakka ja koska lämminkin reissussa pitäisi olla, sain lakata varpaankynnet uudella lakalla. Nappiajoitus!

Mitä paketti piti sisällään? Lokakuun LivBoksista löytyi seuraavat viisi tuotetta:

Bonacuren ruusuöljysampoo. Ihana tuoksu ja kokonsa puolesta pääsi heti matkalle mukaan.

 

Bonacurelta öljyä tukalle ja päänahalle. Tuote, jota en osaisi ostaa kaupasta, mutta ehdottomasti testaan kun se tuli mukana. Tuoksusta tykkään kovasti!

 

Osiksen hiuslakka. Testattu, tykätty ja tämäkin lähti kokonsa vuoksi reissuun mukaan!

 

Lumenen Roosa nauha-kynsilakka. Tykkään kovasti hiekkalakoista ja sain tämä pääsi varpaankynsiin reissua varten.

 

 

 

Acon mattapinnan jättävä päivävoide. Ihana tuoksu, ihana purkki, helppo annostella.

 

Jos jäi vielä epäselväksi, minulle ainakin lokakuun LivBox oli kaikin puolin mieluinen, eikä harmittanut että tilasin.

 

Tämän perusteella jään innolla odottamaan marraskuun boksia! Mitkä ovat omat kokemuksesi boksista/näistä tuotteista?