Syyspäivä farkkushortseissa

Kun laittaa farkkushortsihaalarit (mikä sana!) jalkaansa, alkaa välittömästi lapsettaa. No mitäs se haittaa, jos päivän agendassa on muskari tai lorupiiri! Joten alkuviikosta viiletimme lapsen kanssa harrastuksissa farkkushortseissa ja kyllä, taaperollakin oli farkkushortsit ja paksut sukkikset.


Asukuvia varten oli aivan pakko mennä leikkipuistoon, sillä nuo haalarit vaativat ympärilleen keinuja ja liukumäkiä. Rakastan muutenkin keinumista, onneksi sitä saa harrastaa nykyään päivittäin, sillä pikkuneiti todellakin viihtyy näissä hommissa!

poolo Promod/farkkuhaalari&neule Only/tennarit Guess/huivi Becksöndergaard

En ole koskaan oikein pukeutunut ”kauden mukaan”, nämä kevättennarit menevät mielestäni yhtä lailla ruskan värien keskellä. Kohta täytyy vetää lämpöleggarit jalkaan, alkaa sen verran jo sukkisten läpi hujuttamaan. Ja jälleen kerran lähtee ylistys tuolle Becksöndergaardin villasilkkihuiville, käytän sitä ihan mielettömän paljon, niin juhannuksena kuin jouluna. Täydellinen.

Tuleeko teille farkkuhaalareista lapsekas olo? Tai ysäri, voi että ne olivat silloin kova juttu!

Hupaisaa lauantain jatkoa!