Jean Paul Gaultier for Lindex

Tänä aamuna tuli Lindexille myyntiin Jean Paul Gaultierin suunnittelema mallisto. Gaultier tunnetaan muotimaailman ”kauhukakarana”, joka ei noudata ajan trendejä ja muotivirtoja. Hänet tunnistetaan seilorihenkisistä raidoistaan ja niitä nähdään myös tänään myyntiin tulleessa mallistossa. Minua nämä raidat ja vaatteiden ”tatuoinnit” viehättävät ja Lindexille tehdyssä mallistossa ihastuin erityisesti punaisena ja mustana löytyviin nahkajäljitelmähousuihin.

mallistokuvat lainattu Lindexin sivuilta.

Kyseisestä mallistosta lahjoitetaan 10% vaatteen myyntihinnasta Roosa nauha-kampanjaan, joten muoti tekee myös hyvää tässä tapauksessa.

 

 

Omasta Gaultier-aamustani tulikin sitten aikamoista ryntäilyä. Koska Tampereen Koskikeskuksen liikkeessä oli ennen sen varsinaista avaamista VIP-myynti, ajattelin, ettei siellä välttämättä ole haluamiani kokoja tai vaatteita. Suuntasin siis näppäränä tyttönä Ideaparkiin ja olin ovella ennen avaamista ja näin ollen ensimmäisenä tutkimassa vaatteita. Hädissäni kysyin myyjältä, missä housut ovat, hän sanoi että heille tuli suppeampi mallisto, tästä saattaa puuttua jotain. JOTAIN? Siitä puuttui kaikki mistä olin kiinnostunut! Mistä tämä olisi pitänyt tietää, että eri liikkeisiin tulee eri määrät mallistoa? Juoksin taapero kainalossa autoon, suuntasin Tampereelle ja ryntäsin Lindexille. Punaiset housut olivat menneet (sovitin liian pientä kokoa ja olisin kuitenkin päätynyt mustiin), mustista housuista vein viimeiset. HUH!

 

Seilorihenkiset vaatteet piti mielestäni kuvata satamassa, mutta kyllä sateinen ja pimeä päivä asetti aikamoiset haasteet kuvaukselle!

 

Tykkäsin kovasti ohuista paidoista, näistä nahkajäljitelmähousuista sekä pooloista, puhumattakaan lastenvaatteista. Poolo ei päätynyt kassalle, koska oli niin lyhyttä mallia että voisi jäädä käyttämättä. Ostoskoriin päätyi läpikuultava neulepusero, mustat nahkajäljitelmähousut sekä Roosa rannekoru, jonka tuotto lahjoitetaan Roosa nauha-rahastoon. Todella kaunis rannekoru ja hyvää tekevä tarkoitus! Tuon paidan selkämys on myös suosikki!

 

 

Mitä te olette mieltä näistä yhteistyömallistoista? Itse tykkään todella paljon, että näin saadaan huippusuunnittelijoiden muotia meille ”taviksillekin”, joten tervetuloa vaan seuraava yhteistyömallisto!

 

Hankitko itse jotain kyseisestä mallistosta?