Italialaiset saappaat – mitä isot edellä, sitä pienet perässä

Pienen tytön vaatteet ovat äärimmäisen hellyttäviä. Itseäni ovat ehkä eniten aina kiehtoneet pienten ihmisten kengät. Tytön huoneessa koristeena olevat koon 20 Converset ovat vain syötävän suloiset ja katselen vieläkin kaiholla pikkuveljeni ensitennareita vanhempieni luona käydessä. Olen niin höperönä pieniin kenkiin, että nuo kyseiset pikkuveljen tennarit ovat jopa yhdessä hääkuvassamme mukana!
 

Pienet kengät kuitenkin maksavat ja ovat sopivat vain hetken aikaa, siksi olen yrittänyt ostaa vain tarpeellisia ja järkeviä kenkiä tyttärelleni. Varsinaisia hienostelukenkiä meillä ei ole ollutkaan, mutta isovanhemmat olivat sortuneet Italian matkallaan pieniin saappaisiin. Taapero oli haltioissaan kun kengissä oli tähti, äidistä nämä olivat täydelliset ja mikä hienointa, ne mätsäsivät omien saappaideni kanssa, katsokaa nyt:

Kiitos isovanhempien höpsöttelyn (heille tämä sallittakoon!), pääsimme lauantaina testaamaan uudet popot. Kaupunkireissun jälkeen kuvasimme asukuvia ja totta kai taaperonkin täytyi testata äidin laukkua kaulaan. Laukku tiputti hatun päästä, joka oli tietysti hirveä vastoinkäyminen, mutta saimme pari kuvaa ruskamaisemissa napattua pienestäkin.

 

Saappaisiin mahtui kivasti villasukat lämmittämään.

Takki, huivi ja hattu PompDeLux, hame second hand (pompdelux)


Todellakin, mitä isot edellä sitä pienet perässä!

Oletko ihastellut pikkukenkiä? Ovatko omat ensikenkäsi mahdollisesti tallessa?