Päivän asu: raitaa raitaa Tammelassa

Kävimme sunnuntaina testaamassa erään brunssin, josta myöhemmin lisää. Brunssipaikka sijaitsi Tammelassa, joten pyysin miestä nappaamaan asukuvat kauniissa puistomaisemissa. Asiasta haasteellista teki se, että puisto rajautuu autoteihin, eli vahtasimme tarkkaan taaperon menoa ja räpsimme välillä. Keskittyminen ei ollut helppoa. Ilma oli silti aivan ihana ja puisto kauniin syksyinen.

 

 

mekko Esprit/kaulakoru Firenzen reissulta Promodista/kengät Amsterdamista/takki Seppälä/arskat Rayban

 

Mekko on vuosia vanha, mutten ole käyttänyt sitä kertaakaan raskauden jälkeen. Kroppa muuttui ja leveni sen verran, että oma epävarmuus kasvoi ja olen pukeutunut aika eri tavalla viimeiset kaksi vuotta kuin ennen sitä. Ihonmyötäiset trikoo- ja neulemekot ovat jääneet kaappiin. Harmittaa, sillä rakastan tämän mekon väritystä ja päätinkin ottaa härkää sarvista ja laittaa ihonmyötäisen mekon päälle. Eikä muuten edes tuntunut pahalta, vaan voittajalta!

 

Huomaatteko muuten mekon värityksessä yhtäläisyyksiä hiusteni väriin…?

 

Ihanaa ja värikästä uutta viikkoa kaikille! <3