Näitä en vaihda kosmetiikkatuotteeni

Kuulkaa, iski ihan hirveä alemmuudentunne. Kun blogeissa hehkutetaan tällä hetkellä Britney Spearsin alusvaatemallistoa, kuvataan yhteistyökumppanin tarjoamia skumppia tai ihan vaikka vaan blogin kautta saatua teetä, minä selittelen nolona Ikean lakanoitani. Voihan lakana.

No, tästä hypätäänkin sitten oikein sujuvasti otsikkoon, todellakin asiasta kukkapurkkiin. Mietiskelin keskiviikkopäivää kuvatessani, että joitain tuotteita sitä ei haluaisi meikkipussistaan tai kauneudenhoitorutiineistaan ikinä vaihtaa, näihin kuuluu mm. Lancomen meikkivoide, joka oli nähtävissä keskiviikon kuvissa. Päätin kuvata teille muutaman luottotuotteeni lisää, joita on pakko käydä hakemassa esimerkiksi lentokentän taxfreesta aina lisää. Olisi näitä varmasti muitakin, mutta tässä ehdottomat hitit!

Lancomen Teint Miracle-meikkivoide. Tällä saa uunompikin meikkaaja tasaisen ja kauniin lopputuloksen ja sävy on juuri oikea omalle iholle. Tuote lupaa olevansa mm. seuraavaa:

Luonnollinen tunne kasvoilla: 10 kertaa vähemmän puuterimaisia täyteaineita* ja korkea konsentraatio vettä. Iho tuntuu sileältä ja kosteutetulta 18 tunnin ajan**. Meikki kestää virheettömänä jopa 12 tuntia***.

Allekirjoitan täysin.

Ylistys myös tuolle Maybellinen ripsarille. Niitä on ollut montaa sorttia vuosien varrella, mutta tästä olen tykännyt todella paljon.

kuva Reija Vilmi

Sitten päästäänkin intohimooni, Body Shopin vartalovoihin! Kuvasin ne tarkoituksella vessan lattialla, jotta samaan syssyyn pääsette kurkkaamaan taas sisustusjuttua, eli kivikoristelua vessan lattiassa. Vartalovoit ovat pintakuivan ja kutisevan ihoni pelastus. Saan näitä usein myös lahjaksi, mutta olen itse asiassa vähän kranttu mitä tuoksuja kelpuutan, sillä en halua tuoksua yöllä kovin voimakkaasti. Mango ja kookos ovat ihania tuoksuja yötä vasten. Suklaa on mielettömän kosteuttava ja tuoksuu ihanasti suklaalle. En voi vastustaa näiden voiden tuoksua ja koostumusta ja tykkään muutenkin Body Shopin tuotteista ja arvoista, joten näissä on monta hyvää yhdessä. Purkkeja on kertynyt monta, mutta osa on tyhjiä. Tyhjät purkithan saa viedä BodyShopille kierrätykseen ja siksi ne säilytän, arvatkaa kuinka useasti muistan niitä sinne viedä…

Uskoin myös kovasti kookosrasvan voimaan mitä raskausarpiin tulee, joten siksi halusin kuvata nämä odotusajan kuvan kanssa. Kuka tietää kuinka paljon sinnikäs rasvaus auttoi, mutta arvitta säilyttiin.

Cliniquen meikinpoisto. Kun ekan kerran käytin tätä, tuntui että meikki räjähti irti naamasta (noin niin kuin positiivisesti sanottuna), iho jäi ihanan pehmeäksi eikä yhtään kuivaksi. Se oli menoa sitten se. Ostan aina lentokentältä tätä kaappiin.

Tigin Superstar kampausneste. En muista yhtään, milloin ensimmäinen pullo päätyi kaappiini, mutta vuosikaudet tämä on ollut luottotuotteeni. Käytän kiharoiden alle ja ylipäätään päivittäisessä hiustenlaitossa. Näitä oli useampi matkalaukussa, kun palasimme New Yorkista. Helppoa käyttää, hyvän tuoksuista, pitää tukan kuosissa ja… Tykkään.

Vichyn seerumi. Taisin testata tätä ensimmäisen kerran pari vuotta takaperin ja ihastuin välittömästi siihen, miltä iho tuntui. Joten siitäkin tuli vakiotuote. Seerumi kosteuttaa ja heleyttää ja häivyttää mm. iän tuomia vaikutuksia iholta. Tunnen ihoni todellakin heleämmäksi tämän seerumin myötä.

Lumenen meikkipuuteri. Sain ensimmäisen Lumenen meikkipuuterini joululahjaksi äidiltäni vuonna 1996 ja siitä asti se on ollut meikkipussissani. Todellinen luottotuote siis! Kun lähdimme vaihto-opiskelemaan Englantiin, pakkasin puolen vuoden puuterit matkaan, koska tiesin ettei tätä saa ulkomailta. Välillä tämä on ollut kaupoista loppu, on ollut toimitusvaikeutta, sävyjen nimet ovat vaihdelleet, koostumus on vaihdellut, mutta yksi on ja pysyy: minä ostan tätä. Hih.

Luottotuotteita yhdessä. Kuvasin ne myös tuon lattian takia, yksi suosikkisisustusjuttuja kodissamme on toisen vessan lattia. Lankun näköinen laatta on todella hauska, mistä syystä en ole halunnut edes laittaa vessanmattoa paikalleen, jotta saamme ihailla lattiaa.

Siinäpä tärkeimmät! Onko joukossa sinulle tuttuja tuotteita? Mikä on oma ”tätä en vaihda”-tuotteesi?