Kylmästä lämpimään: one night in Split

Niin se alkoi, kunnon syyskeli. Pihalla sataa ja tuulee, onneksemme pääsimme pyörällä muskarista kotiin kuivin jaloin ennen kuin vettä alkoi tulla. Meinasin kirjoittaa oikein märehtimisjutun iltapäivällä ja julkaista sen, mutta onneksi netti tökki enkä saanut sitä aikaiseksi. Vettä satoi kaatamalla, taaperolla oli huono päivä ja elämässä on pari isoa murhetta, jotka vetävät mielen mustaksi. Olo oli yksinäinen ja mietin, että soittaisin jollekin jos keksisin kenelle. Sen sijaan, että olisin saanut sen märehtimisjutun aikaiseksi, otin taaperon kainaloon, vein peiton alle katsomaan Pikku Kakkosta (päätyi siihen että päälläni hypittiin niin että olen huomenna varmaan ihan mustelmilla…) ja selasin reissukuvia. Päätin keskittyä siihen mikä on hyvin, sen sijaan että keskittyisin huonoon.

Tuon teille siis simppelin ilta-asun reissultamme, missä sain unohtaa murheet ja olla rakkaiden keskellä. Kävimme haistelemassa keskustan tunnelmaa miehen kanssa kaksin ja asu oli simppeli, mutta rusketus ja pinkki väri vaan toimii. Kuvat on napattu hämärässä parvekkeella ennen lähtöä, harmi ettei kengistä tullut parempaa kuvaa. Ilta oli kiva, mutta suositellun yökerhon sijaan istuimme satamassa haistelemassa tunnelmaa. Vanhat. ;)

 Shortsit ja toppi/VeroModa, kengät Thaimaasta

Kaupungilla riitti perjantai-iltana ihmisiä (kuvat otettu kännykällä, joten laatu ei kovin häävi). 

Miten olette selvinneet kylmästä viikon alusta?

P.S. Vaihdoin muuten bloginimeni. Siihen oikeaan. Alkoi häiritä tuo sähköpostien vaihto ihmisten kanssa, kun kirjoittavat Amandalle ja vastailen Katjana. Sitä paitsi, suurin osa varmasti tiesi tuon muutenkin, kun olen ihmisiä tavannut livenä ja kaverit täällä lukevat. Että moi vaan, Katja täällä. :D