Vaaleanpunaiset samikset Cafe Pispalassa

Taas kirjoitan Cafe Pispalasta, forgive me. Olen parin viime viikon aikana bongannut ainakin viiden kaverin päivityksen fb:sta, jossa ovat kiitelleet Cafe Pispalaa ja menneet sinne blogini innoittamana. Olen vienyt sinne myös vanhempani ja pikkuveljeni laittoi viestiä, että haluaa brunssille Pispalaan. Wehei, näin se puskaradio todella toimii!

Eilen illalla lähdimme päivälliselle kohti Pispalaa ja kyllä porukka on paikan löytänyt, sillä lauantai-iltana eivät meinanneet pöytäpaikat riittää. Hieno homma, ettei keskustan ulkopuolella oleva sijainti näyttäisi haittaavan! Olimme pikkuneidin kanssa pukeutuneet aika samiksiin, tajusin että ostin vahingossa neidille fb-kirpparilta aika samanmoisen neuleen kuin omasta kaapista löytyy ja totta kai ne piti laittaa yhtä aikaa päälle. Oli muuten hyvä löytö, maksoin 15 euroa lähestulkoon uudesta Burberryn neuleesta!

Oma neule Vila/hame VeroModa/statement &kauluspaita H&M/tennarit Converse

Taaperon hame PompdeLux, neule Burberry, pipo H&M, tennarit Villervalla

Tää ei voi olla totta, taas nää jalat samassa asennossa… :D

Me tilasimme lohisalaattia ja kanakeittoa, taapero sai lisäksi papaijaa ja kurkkusiivuja. Paikalla oli lisäksemme kaksi muutakin perhettä pienten kanssa, kiva juttu, oli tasaisesti älämölöä. ;) Tällä viikolla makumaailma oli Meksikosta ja mieheni totesi, että näyttää korianteria olevan niin lännessä kuin idässä. Me nimittäin opimme Thaimaassa asuessa inhoamaan korianteria ja emme olleet ainoita. Thai-kielellä opeteltin aika nopeasti sanomaan, että teethän ruuan ilman korianteria. Haimme viime viikolla Cafe Pispalasta vietnamilaista ruokaa mukaan ja siinä oli korianteria ja vahvasti se maistui myös meksikolaisessa ruuassa. Nyt täytyy oppia sanomaan Suomessakin tuo ei korianteria! Muuten annokset olivat hyviä, mitä nyt luin salaatin sisällön huonosti ja rapsuttelin aikani pekoneita päältä pois (en siis syö punaista lihaa). Oma moka, mutta helpolla siitä onneksi selvittin.

 

Cafe Pispalaan tuli tässä kuussa a-oikeudet ja ajattelin ottaa lasillisen viiniä ruuan kanssa. Valitettavasti ainoa valkkari, jota sai laseittain oli puolimakea, joten jäi sitten ottamatta. Kuivaa olisi pitänyt ostaa koko pullollinen.

Ensimmäistä kertaa tilaa jäi myös jälkkärille ja jaoimme kolmeen pekkaan palasen erittäin hyvää suklaakakkua. Kyllä minä sitten tykkään tästä paikasta ja miljööstä!

 

Lähtiessä haistoimme vielä kaunista kukkakimppua ja kurvasimme sitten autolle. Joku kirjaimellisesti kurvailee. Ei ollut edes lähellä kaatuminen, miksei sitä vaan voi kävellä/juosta suoraan? :D

 

 

Miten muualla on viikonloppu sujunut? Käsi ylös ketkä ovat käyneet Cafe Pispalassa jo?

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!