Kotimaista laatua kotikutsuilla: Nosh Organics

Kuten aiemmin olen kirjoittanut, tämä syksy on ollut kotikutsujen luvattua aikaa. Onko tämä syksy jotenkin erilainen vai onko taikasana tässä kohtaa äitiys? Ehkä jälkimmäinen on lähempänä totuutta. Eilen pääsin osallistumaan Nosh-vaatekutsuille, joilla en ollutkaan ennen ollut. Nosh merkkinä oli aiemminkin tuttu, mutta kotikutsuista en ollut kuullut.

Nosh viettää tänä vuonna 5-vuotisjuhlia ja on ponnistanut maailmalle Hämeenlinnasta. Merkki sai alkunsa allergisen lapsen myötä, jolle ei tahtonut löytyä vaatetta, koska kemikaalit normaalikauppojen lastenvaatteissa olivat liian kovat. Ratkaisu löytyi itse suunnitelluista, myrkyttömistä luomupuuvillaisista vaatteista, jotka eivät ärsytä ihoa. Näin syntyi Nosh viisi vuotta takaperin.

Vaatteet ovat täynnä mielikuvitusta ja värejä, itse rakastuin ensimmäisenä merkin lippapipoihin.

Aivan ihana raitapaita ja lippapipo!

 

Myös kankaita on myynnissä, eli näppärämpi äiti ompelee itse ihanan värikkäitä vaatteita näistä kuoseista. Itse arvostan kovasti niin kotimaisuutta kuin ekologisuuttakin, joten mahtavaa, että kotimainen merkki on kasvanut nopealla tahdilla ekologisuus edellä! Vaatteet ovat myös helposti yhdisteltävissä ja niissä on painotettu pitkäikäisyyttä mm. bodyjen tuplaneppareilla sekä kääntöhihoilla. Myös naistenvaatteita löytyy, mutta keskityimme eilisillä kutsuilla lastenmallistoon.

Tässä kuvassa on nähtävissä bodyjen tuplanepparit sekä kääntöhihat.

Uusin mallisto oli kuoseiltaan todella herttainen ja materiaali hypisteltäessä oli jämptin ja laadukkaan tuntuista. Koin itse, että mallistossa oli hieman enemmän pojille suuntautuvia värejä ja kuoseja (tämä nyt tietenkin riippuu siitä, kuinka tiukkaan pitäytyy poika/tyttöjutuissa), mutta helpottipa tyttölapsen äidin valinnan vaikeutta. ;)

Saimme kaikki käteemme kansion, jossa oli nähtävissä niin rekillä oleva mallisto kuin aiempien mallistojen alennettuja, jäljellä olevia tuotteita. Tykkäsin tästä kovasti, sillä näin sai jokainen tutkia rauhassa kuvastoa ja alennettuja tuotteita ja tilauslomake oli helppo täyttää kansiota vasten. Yritin parhaani ottaa vaatteista kuvia, mutta mukana ollut väsynyt pikkuneiti oli sitä mieltä, että äiti ei saa kuvata eikä hän ainakaan toimi mallina. Voi pientä, kyllä me silti jotain kuvia saimme aikaiseksi!

Hauska krokoruokalappu, hermostunut malli.

 

Tykkäsin itse tästä kamerakuosista kovasti, ehkä sen takia että kamera on päivittäin kädessä. :)

Ribbineulosta olevat paita&leggarit-setit olivat ihanan tuntuisia ja varmasti monikäyttöisiä.

Tämä playsuit (jota kuulemma paljon on yöpuvuksi mennyt), oli niin söpö ja pehmeä, että olisin ostanut itselleni yöpuvuksi, jos näitä olisi aikuisille. :D

 

Tämä taisi olla suosikkini. Hauskaa graffitinharmaata velouria oleva tunika näytti toisissa kuvissa mustalta, välillä ruskealta ja välillä harmaalta siinä olevan kiillon vuoksi. Väri on kuulemma valittu siksi, että se sopii suomalaista vaaleaa ihoa vasten hyvin.

 

Illan emäntä oli leiponut vieraille hauskan näköisen ja hyvän makuisen omenakakun.

 

Kyllä sen laadun vaatteessa tuntee, kun näitä pääsee tutkailemaan lähemmin. Kaikki kunnia hauskalle kotimaiselle merkille ja kiitos emännälle ja esittelijälle kutsuista!

 

Ovatko Noshin tuotteet sinulle tuttuja?

 

P.S. Tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua arvontaan, jos et ole vielä sitä tehnyt!