Nipisteltävänä vai 7. Taivaassa?

Myönnetään, minä en käy hirveän usein kasvohoidossa. Miksi? Kaikkeen ei riitä aika ja raha ja valitsen mieluummin aina hierojan kuin kasvo- tai jalkahoidon. Kommentit joita kasvohoidoissa on kuultu, ovat olleet mm. ”tämä ei ole normaalia, sinulla on joku hormonihäiriö” tai hääviikolla kasvohoidossa ”voi hyvänen aika, miksi naamasi alkaa näin punoittaa, tällaista ei ole ikinä ennen käynyt, pestään äkkiä!”. Hoidon jälkeen annetaan kotihoito-ohjeet ”sinun kannattaisi ostaa tämä ja tämä ja tämä, kun on tuota couperosaa ja ryppyä ja ohut iho ja niin edelleen”. Ja suositellut tuotteet maksavat muutaman sata euroa yhteensä. Hoidon aikana mekaaninen puhdistus sattuu enemmän kuin mikään ikinä ja saat naamastasi löytyy ykskaks sata kauneusvirhettä, joiden olemassaolosta et ollut edes tietoinen.

Asenteeni kasvohoitoa kohtaan on siis aika epäileväinen ja olen jokainen kerta käynyt eri paikassa hoidossa, kun sitä oikeaa tyyppiä ei vaan tunnu löytyvän. Edellinen hoitokertani oli muistaakseni loppuvuodesta, joten kun näin Hyvinvointikeskus 7. Taivaan tarjouksen aurinkovaurioita korjaavasta c-vitamiinihoidosta, päätin tarttua siihen. Meinasin jo perua tämän (oikeasti, kyllä voin hammaslääkäriin mennä ja ties mitä, mutta kasvohoito pelottaa), mutta onneksi unohdin perumisen ja menin.

7. Taivas oli jo paikkana aivan ihana ja tunnelma kuin aasialaisessa hoitolassa. Paikka huokui rauhaa, rentoutta ja kauneutta ja sisustus oli suunniteltu tarkkaan, oli vaikeaa ajatella olevansa ihan keskellä Tampereen keskustaa. Jopa vessassa pienet yksityiskohdat oli suunniteltu tarkasti, mikä miellytti esteetikon silmää kovasti.

Hyvillä mielin astuin siis peremmälle ja kohtasin kosmetologini Tuulin. Tässä on muuten yksi kynnyskysymys taas minulle: en todellakaan osaa olla tuntia hiljaa, vaan puhua pulputan myös kasvohoidossa, joten henkilökemioiden täytyy myös natsata. Täydet 10 pistettä Tuulille siitä, että hän jaksoi vastata kysymyksiini niin työajoista kuin hoitotuotteista, jouduin jo pyytämään anteeksi uteluani. Viihdyin siis hyvin!

 

7. Taivaassa käytetään Pevonia-tuotesarjaa, joita voivat vain ammatilaiset hankkia. Äkkiseltään sarja tuntui aivan ihanalta, tuoksut olivat hyviä ja hetkeäkään kasvojani ei kuumottanut tai kirvellyt (minun kohdalla tämä ei olisi ollut yllättävää). Pevonia on sarjana luonnonmukainen ja sitä ei ole testattu eläimillä. Muun muassa kuorinnan aikana nenään tulvi ihana ananaksen tuoksu, josta tykkäsin kovasti. Pevoniasta voit lukea lisää täältä.

Myös tuo pelkäämäni toimenpide, eli mekaaninen puhdistus, ei kestänyt kuin lyhyen hetken ja sain kommentin, ettei siellä ollut paljon puhdisteltavaa. En tiedä onko kysymyksessä iän tuoma kokemus siitä, että tiedän jo ihoni ongelmakohdat vai oliko Tuuli hienovaraisempi kuin aiemmat kosmetologit, sillä en palannut kotiin märehtien mikä kaikki kasvoissani on pielessä. Sain vinkin juoda enemmän vettä ja myönnän, se jää aina liian vähälle ja näkyy sitten naamasta. Seuraava päivänä iho tuntui ihanalta ja kaksi päivää käynnin jälkeen tuntui, että kaikki epäpuhtaudet olivat häipyneet ja 1,5 vuoden yövalvomisten tuoma väsymys väistynyt kasvoilta.

C-vitamiinihoito lupaa nettisivuilla seuraavaa:


Aurinkovaurioita korjaava ja kirkastava hoito iholle. Pohjana on puhdas c- vitamiini, joka elvyttää ihoa ja antaa sille kuultavan ilmeen. Hoito sisältää kevyen puhdistuksen, seerumin sekä hieronnat kasvoille, decolletelle ja niskalle. Hoito aloitetaan rauhoittavalla jalkakylvyllä. Kokonaiskesto n. 1 h.

Kuultavalta iho todellakin tuntui. Ainoa mikä jäi uupumaan oli tuo jalkakylpy ja valitettavasti luin tekstin vasta jälkeenpäin, muutenhan olisin sitä hoitolassa kysellyt. Puutteesta huolimatta olin äärimmäisen tyytyväinen kasvohoitoon (kerrankin!) ja iho tuntui todellakin sitä tarvinneen. Tänne voisin varmasti mennä uudemmankin kerran!

 

Sain kurkata isoimpaan hoitohuoneeseen, johon mahtuu esimerkiksi pariskunta vierekkäin hemmotteluhoitoihin.

 

Sain kotiin muutaman näytteen kokeiltavaksi ja myös kotihoito-ohjeet.

 

 

Käykäähän testaamassa hoitola, tarjous on vielä olemassa!

 

Mikä on oma mielipiteesi kasvohoidoista? Entä onko 7. Taivas tai Pevonia sarjana tuttuja?