Minttuinen statement maanantailta

Otsikon perusteella voisin alkaa kirjoittamaan vaikka politiikasta. Lisäksi arvontaan jättämienne vastausten perusteella olen saanut läjäpäin ideoita mistä kirjoittaa, eli oikeastaan voisin kirjoittaa mistä vain! Statement viittaa tässä yhteydessä valitettavasti niinkin tylsään asiaan kuin koruun eikä mihinkään poliittiseen statementiin. Kyllä, meinasin päräyttää viikon käyntiin ihan perinteisillä asukuvilla. Joskus ei kuulkaa vain onnistu. Joko kuva yli- tai alivaloittuu, vaihdan paikkaa ja huomaan että päästäni kasvaa lamppu, vaihdan paikkaa ja jalastani töröttää kuvassa johto, silmät menivät kiinni jne. 150 kuvaa otettuani väsähdin ja siirryin koneelle rajailemaan pahimpia mokia pois kuvista. Kuten sisustuspostauksessa kommentoin, niin sekä asuni että sisustusvärimme eivät ole turkoosia, vaan nykyään mintun makuisen Dominon värisiä. Selkeästi, eikö?

 

 

kauluspaita & kaulakoru H&M/neule Vila/korvikset Pieces

/farkut Esprit/kengät Vagabond

 

Tykkään kyllä itsekin statement-koruista, mutta voi kuulkaa kenen mielestä tämä oli hieno! Saan taaperon koko ajan syliin, hän sanoo ”pallo” (omalla tyylillään tosin) ja oiiii hiplatessaan korua. :D

 

Mitä statementiin noin muuten tulee, oletteko katsoneet Iholla-sarjaa? Minä en jaksanut niitä naisten versioita katsella, mutta nyt olen katsonut päikkäriaikana miesten versiota ohjelmasta ja tykännyt siitä todella paljon. Kivaa kuulla kun miehet kertovat tunnoistaan. Luinkin tänään Eskon kirjoitusta Kolmistaan-blogissa siitä, kuinka heitä on sarjan myötä ruodittu netissä. Tässähän nyt sinänsä ei ole mitään uutta, että televisiossa tai muuten esillä olevia ihmisiä ruoditaan ja pidetään sylkykuppeina. Mutta kyllä minua hämmenti lukea keskusteluja netissä, jossa haukutaan kaikki lähtien ihmisen äänestä ja blogin pilkkuvirheistä. Mitä ihmettä siitä saa, että haukkuu vieraita ihmisiä anonyymina? Tuli paha mieli heidän puolestaan.

 

Ollaan kivoja toisillemme niin netissä kuin livenä, jooko?