Jos Helsinki on hetkisen kaunis – niin sitä se oli viikonloppuna!

Voi pojat miten hektiset päivät ovat takana! Starttasin viideltä perjantaiaamuna ja palasimme kotiin eilen puoliltaöin. Pariin päivään mahtui uusia ihmisiä, valtavasti uutta tietoa, innostavia ja inspiroivia opettajia ja eilisen sain vielä viettää perheeni parissa. Minun piti ottaa kuvia koululla, jotta saisin kertoa opinnoista tarkemmin teille, minun piti testata Kauppahallin Story ja Hymy Raw Food Cafe ja sitä ja tätä ja tota piti tehdä. Kamera pysyi laukussa, koska halusin keskittyä ihmisiin tutustumiseen taukojen aikana, lounas syötiin nopeasti Picnicissa jaja…. No, ensi kerralla testaan nämä paikat mitä suunnittelin, kun pää ei ole enää niin pyörällä kaikesta uudesta! Helsinki Design Schoolin sijainti Fabianinkadulla on kyllä loistava, lähellä on vaikka millä mitalla hyviä ruokapaikkoja ja Onnibussin pysäkiltä käveli hetkessä paikan päälle. Opiskelijakollega oli älynnyt ottaa kuvia ja testata sen Storyn, vilkaiskaapa Misorellan blogia!

Päässäni soi eilen aamulla Leevien biisi ”jos Helsinki on hetkisen kaunis”, kun kävelin kauniissa auringonpaisteessa Espalla, siitä tuo otsikko. Pääkaupunkimme jakaa mielipiteeni jotenkin niin kahtia. Olenhan lähtöisin Helsingistä, joten moni paikka ja maisema muistuttaa minua lapsuudesta. Tykkään siitä, että Helsinki on täynnä tapahtumia, ihania liikkeitä ja ravintoloita ja siellä asuu paljon niin kavereita kuin sukulaisia. Kuitenkin sinne palaaminen vaatisi asuintasosta tinkimisen ja ruuhkan sietämisen. Tampere tuntui Helsingin ruuhkan jälkeen ihan maalaiskylältä! Helsingin reissut tuntuvat aina olevan kylässä juoksemista, jonnekin keikalle menemistä, laivalle, lentokentälle tai muualle matkustamista, joten koskaan ei oikein tule pyörittyä ravintoloissa ja kaupungilla pitkän kaavan mukaan. Tämä täytyy vielä korjata!

Eilisiltana treffasin perheeni koulupäivän jälkeen ja saimme mieheni kanssa asukuvat otettua, joten jaan ne sitten kanssanne. Kokonaisuus rakentui Guessin rannekorun ympärille, jonka voitin Nooran blogiarvonnassa ja lähdin hakemaan punaista päälle sen kaveriksi.

Hame ja paita Vero Moda/kengät Vagabond/hattu Global Accessories

Veljeni avovaimoineen oli loihtinut monen ruokalajin illallisen äitini syntymäpäivien kunniaksi, olipa ihana päätös pääkaupunkiseudun visiitille!

 

Iskeekö teihin väreinä punainen ja musta?

 

Rauhallista sunnuntain jatkoa kaikille! <3

P.S. Kiitos vastauksistanne arvonnassa, käykäähän osallistumassa jos ette ole vielä osallistuneet! On ollut mielenkiintoista lukea näitä kommentteja!