Voita laadukas kakkulapio!

Olen jo pitkään halunnut järjestää uskollisille lukijoilleni arvonnan, mutta en ole keksinyt minkä kunniaksi sen järjestäisin. Siis kuvitelkaa mikä ongelma. Perfektionistina ja päivämääräfriikkinä en vaan voi järjestää arvontaa, vaan ajattelin että sen oltava blogin synttäripäivänä, omana synttäripäivänäni tai jotain maata mullistavaa täytyy tapahtua ennen kuin sen voi järjestää.

Kuukauden päivät tätä pyöriteltyäni välillä päässäni totesin, ettei mitään järkeä. Miksi teen aina pienistä asioista vähän turhan suuria? Eikö blogiarvonnan voi järjestää vaikka sen kunniaksi, että syksyllä on paljon läheisten synttäreitä, omatkin ovat ensi kuussa, syksy on ollut kaunis, uudet opinnot alkavat tänään jajaja…. Kyllä voi! Siis tässäpä se tulee! :)

Palkintona voittajalle lähtee Maria Kivijärven suunnittelema Magisso-kakkulapio, joka on tehty teräksestä. Sillä saa leikattua kakkupalan kauniisti lautaselle. Oiva väline keittiössä, jos  esimerkiksi syksyllä on tiedossa kakunleikkausta! Lisää voit lukea täältä.

 

Tämä on oma kappaleeni, palkintona oleva avaamattomassa paketissa.

Säännöt menevät seuraavasti:

  1. Kerro kommenttikentässä mitä toivoisit seuraavan postauksen käsittelevän. Näin olet napannut itsellesi yhden arvan (muista jättää sposti, jos olet anonyymi tai pysy tarkkaan kuulolla kun paljastan voittajan täällä, jotta saan sinuun yhteyden!).
  2. Liittymällä blogini lukijaksi (tai olemalla sellainen jo), nappaat itsellesi toisen arvan.

Mainitsethan kommentissasi oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!

Osallistumisaikaa on ensi perjantaihin 19.9. klo 24 asti.

 

Onnea matkaan ja kiitos jo etukäteen ihanille lukijoilleni, ihanaa kun olette mukana!