Sisustus: Po-po-pompom!

Olen pitkään ihastellut pinnalla olevia pom pom-koristeita, muun muassa Stricly Style-blogissa niitä on esiintynyt tiuhaan. Olen haaveillut pompomeista meidänkin pikkuneidin huoneessa, mutta olen todennut, että saa niitä mihinkään kiinni ja harmitellut asiaa. Kunnes kävin kaverini luona maanantaina ja näin pompomit hänen katossaan kiinni ”vaan jollain”. Kysyin miten ne ovat kiinni ja kuulemma ihan nastoilla. Miksi en keksinyt tätä? Nastoja ei edes huomannut hänen kotinsa katosta, mutta totesin vanhan talon katon olevan sen verran matalalla, että nastat meinaavat vähän häiritä silmää. No, taapero oli aivan ihastuksissaan pompomeista! Kukkia katossa!

Nämä silkkipaperiset koristeet eivät montaa euroa maksa ja niiden luvattiin olevan hyvin simppeleitä askarrella itse. Hetken pyöritin huuli pyöreänä pompomeja ja totesin, että ennen kuin hajotan ne, isken googleen sanat ”how to open a pompom”. Ahhahhaa, mikä blondi! Sitten istuin päikkäriaikaan keittiössä ja katsoin viiden minuutin videon, missä oikein näytettiin kuinka sormiakin tulee nuolaista. Miten ilman nettiä pärjäisi! Yhden pompomin jälkeen lähti sujumaan ja näitä teki sitten kohtuu nopeasti lisää. Ehdin juuri iskeä ne nastalla kattoon ennen kuin pikkuneiti heräsi ja ihastellen osoitteli huoneensa kattoa.

 

 

Pompomit on tilattu Juhlacenteristä.

 

Innostavatko nämä isot paperikukat sinua? Vai liikaa hörhellystä?

 

Kukkien muodossa toivotamme kaikille ihanaa viikonlopun jatkoa!

 

P.S. Allekirjoittanut aloittaa ensi viikolla muotitoimittajan opinnot Helsingissä. Valmistuin yliopistosta vuonna 2008, joten pelkkä opiskelun aloittaminen jännittää ja innostaa valtavasti, wish me luck! :)