Ruskamekko inspired by Nelliina

Uusi lukija on löytänyt tiensä tänne, ihanaa, tervetuloa matkaan! :)

Eilisen huitelin menemään ruskamekoksi nimittämässäni H&M-hamosessa. Todellakin huitelin, sillä sotkimme taaperon kanssa pyörällä edestakaisin. Ilma oli aivan mahtava, sillä ilman takkia polkiessa tuli kuuma ja paksut sukkikset olivat aivan liikaa. Oikea kesäkeli!

Mekkoon minut inspiroi Niina Nelliinan vaatehuone-blogista. Itselläni ei enää taaperon kanssa ole aikaa selata vaatekuvastoja, enkä suoraan sanottuna ole sellaista tehnyt juuri ikinä. Pari H&M-mekkoa mitä minulta löytyy ovat olleet niin lyhyitä, ettei niillä kehtaa julkisesti esiintyä, joten innostus heidän mekkojaan kohtaan oli täysi nolla. Kunnes näin tämän mekon Nelliinan päällä ja mietin, että jos pituus riittää hänelle, riittää se varmasti minullekin. Mekko kotiutui ja istui kuin hansikas, wau! Ja värimaailma on täydellinen syksyyn. 

Pääsette nyt jälleen kerran matkalle New Yorkiin tämän tapetin myötä, mitäs teki art4u niin ihanan tapetin.

mekko H&M, neule Only, kengät second hand, korvissa legot

 

Olen pitänyt koko viikon tukkaa ihme söheröllä pään päällä, on muuten näppärä puuhailla pienen kanssa ja pyöräillä, kun ei tukka roiku naamalla.

 

Jos itse hain ruskan sävyjä pukeutumiseen, niin pikkuneidin puin eilen taas iloisimmista iloisimpiin väreihin. Hän halusi välttämättä osallistua kuviin, joten otimme sitten sarjan hihihihi-kuvia. Minun iso pieni. <3

 

Taaperon mekko Me&I, sukkikset Marimekko, neule Zara.

 

Eilen oli pienellä suuri päivä. Veimme tutin metsään sinne syntyneelle oravavauvalle. Tänään tutin perään on huhuiltu niin autossa, päiväunille mennessä kuin aamupalalla. Hän itse laittoi puun juurelle reippaasti tutin ja vilkutti sille, mutta äidiltä tuli muutama kyynel. Nytkö minulla ei ole enää vauvaa? Nyt aloin tihuuttaa kun edes kirjoitin tästä asiasta, yritä nyt tässä pysyä vahvana tuttipäätöksessä, kun itseään itkettää.

 

Minä jää tänne vetistelemään, kertokaahan te, pidättekö mekon sävyistä? Entä kokemukset HenkkaMaukan mekoista, ovatko ne positiivisia?