Pomp de Lux AW14: uutuuksia hiplailemassa

Tämä syksy on ollut oikea kutsujen luvattu syksy! Mikäs siinä, tykkään kovasti höpistä kavereiden kanssa ja hypistellä samalla vaatteita, joten mielelläni osallistun kun kutsun saan!

Pomp de Lux oli merkkinä minulle täysin tuntematon ennen lasta ja ensimmäisille kutsuille osallistuin vuosi sitten. Värimaailma näissä vaatteissa ei aluksi iskenyt yhtä täysillä kuin esim. Me&I-vaatteissa, mutta mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa, huomaan että tykkään koko ajan enemmän ja enemmän Pompin vaatteista. En silti osta mitään vaatetta vain koska se on tiettyä merkkiä, mutta myönnän kyllä, että tykkään suunnitella myös lapsen asukokonaisuuksia. Pompissa kivaa onkin se, että vaatteet istuvat hyvin yhteen myös edellisten mallistojen kanssa, eli niitä on helppo yhdistellä. Aivan ykkössuosikki meillä on ollut tässä kuvassa näkyvät shortsit (asu on muutenkin Pompin, t-paita ja sukkikset kevään mallistosta, jossa oli ihanan paljon keltaista mukana!).

Pompilla koot lähtevät vasta 80cm ylöspäin ja tilasinkin nämä shortsit viime syksynä pienintä kokoa, eli kokoa 80cm. Saimme ne käyttöön kesällä, eli ovat vielä reilua kokoa kiristyksistä huolimatta! Syksylle ostin alesta puoleen hintaan takin kokoa 86cm ja tältä se näyttää taaperon päällä, joka on 87cm pitkä ja käyttää 86-92cm vaatteita. Reiluja ovat! Vertailun vuoksi sanottakoon, että tilasin ankkamekon Me&I-mallistosta koossa 98/104cm, jottei se jäisi heti lyhyeksi! Hurjia eroja siis.

Koon 86 syksytakki (pienet aplodit poseeraukselle! :D ).

Vaatteet ovat söpöjä, mutta kaikissa kappaleissa ei ole mielestäni hinta-laatusuhde kohdannut. Näistä shortseista irtosi ensimmäisellä käyttökerralla kiristyskumpparin nappi. Yhdestä Pompin mekosta roikkuu lankoja. Dallas-neulemekosta irtosi ensimmäisessä pesussa koristerusetti. Sen sijaan neuletakit ovat kestäneet käyttöä ja pesua ja erityisen tyytyväinen olen bodyyn, yöpukuihin ja t-paitoihin, joita meillä on merkiltä. Äitini spontaanisti sanoi talvella, että onpa ihanan pehmoinen ja mukavan tuntuinen body ja siinä hän on ihan oikeassa! Bodyt ovat pysyneet pehmoisina ja kivoina pesusta toiseen, näissä kyllä huomaa että laatu on hyvä!

Tässä setissä on body ja sukkikset Pompilta. Vaikka mallini on lähes täydellinen, hän kaatoi maidot päällensä ennen kuvaa, annettakoon anteeksi se hänelle. <3

Jos rakastaa valita lapselle oikein rimpsumekkoja, niitäkin Pompilta löytyy. Arkikäytössä en osaa itse tällaisia käyttää, mutta 1v juhlamekon löysimme merkiltä.

Olipa vaikeaa löytää mekkokuvaa, joko taapero oli ihmisten sylissä tai juoksi synttäreillään ja valokuvaajan kuvia en halunnut käyttää.

 

Ihania juttuja olen löytänyt myös paljon kirpparilta, joten kyllä nämä vaatteet käyttöäkin kestävät, kun siirtyvät siistinä lapselta toiselle.

Koko setti Pompia: sukkikset ja shortsit taitavat olla aw13 mallistoa, neule keväältä ja tunikasta en tiedä kun kirpparihankinta.

 

Melkein eksyin aiheesta. Siis niistä syksyn uutuuksista, joita olin kutsuilla tutkimassa. Etukäteen olin valinnut kuvastosta suosikikseni seuraavat tuotteet:

 

Kuvat www.pomdelux.com

Jokaisen syksyn mallistossa on mukana myös hyväntekeväisyystuote, jonka tuotto menee sellaisenaan hyväntekeväisyyteen. Tässä mallistossa se oli valkoinen t-paita lasten piirtämällä kuvalla. Lisäksi syksyn mallistossa oli uutuutena munakoiso-väri, jota on vaikea kuvailla. Oliko se ruskea, tumma luumu vai jotain näiden väliltä?

Nämä housut ovat väriltään munakoisot. Ruskeat ehkä?

Kutsuilla ollessa totesin, että me tarvitsemme vettä pitävän ulkoilutakin enemmän kuin lisää puseroita, joten päädyin tilaamaan softshell-takin. Saas nähdä onko hyvä!

 

Ulkovaatteissa olisi ollut myös ihana toppatakki, mutta tällä kertaa sai jäädä tilaamatta. Tykkään kovasti siitä, että merkillä on ulkovaatteita ja niihin sopivia myssyjä, huiveja ja lapasia, vain kengät puuttuvat! Tykään myös kovasti tästä, että joka vaatteessa on lappu, missä kerrotaan hinta, saatavana olevat värit ja koot, eikä niitä tarvitse erikseen etsiä mistään lapusta tai kuvastosta.

 

 

Kutsuilla ei tainnut olla yhtään tyttölapsen äitiä, kenen kotiin ei olisi tilattu tätä rimpsuhametta:

 

Poikien tarjontaa tulee tietyistä syistä tutkittua todella vähän, mutta raitaa näytti olevan enemmänkin tarjolla.

 

 

Minut on kutsuttu parin viikon päästä toisille Pompin kutsuille, eli jos jäi joku mietityttämään, pääsee kutsuilemaan uudestaan. Mutta sitä ennen Tupperware-kutsuille ja Nosh-kutsuille tuli myös kutsu ja ja… :D

 

Tykkäätkö itse kotikutsuista, onko kutsuja tullut? Entä onko Pomp de Lux merkkinä tuttu, mitä tykkäät?