Päivän asu: Muka va, Kaino ja Guessin aleostos yhdessä

Tiistaita! Meillä vaan sairastetaan ja sairastetaan. Tai siis eivät muut kuin taapero sairasta, ainakaan vielä, mutta olemme pyörineet päivät pitkälti neljän seinän sisällä. Olen muokannut banneria ja suosikkiblogilistaani taaperon nukkuessa ja huomannut, että tänne on löytänyt uusia lukijoita. Ihanaa, se lämmittää aina mieltä, tervetuloa!

Tänään pukeuduin Designtorilta ostamaani pantaan ja shortseihin, sillä ”pääsen” käymään lääkärissä pienen kanssa ja ajattelin pukea muutakin kuin verkkarit päälle. Ensimmäistä kertaa jalkaan pääsivät myös Kroatiasta -60% alesta ostetut Guessin tennarit. Tätä kirjoittaessa olen tosin vasta lähdössä, saas nähdä vaihtuvatko tennarit kumppareihin!

Designtorilla ihastuin välittömästi Kainon neuleshortseihin, jotka sopivat kuin nenä päähän syksykeleille. Paksujen sukkisten kanssa neulotut pöksyt ovat omasta mielestäni mitä ihanin syysvaate ainaisten farkkujen tilalle. Nämä ovat myös todella mukavat jalassa, tykkään kovasti! Toinen hankintani sunnuntaina oli Muka van ihana Milla-panta, jota olen katsellut jo pitkään. Toisilla nämä pannat näyttävät aina niin hyviltä, mutta omassa päässä tähän saa vähän totutella. Mietin myös, kuuluisiko sitä käyttää vain hiusten päällä, mutta näytti niin hassulta, että tungin pannan hiusten alle. Tuleekohan tästä tyylimoka?

Pienet suomalaiset merkit yhdistyivät päivän asussa jättimerkkiin, sillä löysin Splitistä Guessin tennarit kunnon alesta, enkä voinut vastustaa niiden väriä. Näillä täytyy kyllä kiertää joka ikinen lätäkkö, luulen että ensi keväänä ja kesänä pääsevät sitten totisempaan käyttöön.

Koska panta tuo mieleeni 1950-luvun amerikkalaisen kotirouvan, en voinut vastustaa kiusausta hypätä lelukasaan kuvaa varten.

Toppi Gina Tricot, neule Only, shortsit Kaino, sukkikset Indiska, tennarit Guess, panta Muka va

Asussa tapahtuu aika paljon, on värejä, rusettia, palloja jaja, mutta toisaalta se on ihan minua.

Tykkäätkö itse käyttää paksumpia shortseja syksyllä/talvella?