Nanso Tropical merimaisemissa

Laiskottaa eilisten kutsujen jäljiltä niin, että tuon vaan lyhyesti ja ytimekkäästi yhden reissuasun kuvat blogiin. Eilen MeandI-kutsuilla meillä hyöri 14 naista ja 5 lasta. Vaikka lapsia oli vain 5, kyllä niistäkin lähtee jo ääntä ja säpinää sen verran, että alkoi hirvittää tulevat lastenkutsut. :D Mutta kivaa oli, ihanaa kun kavereita tuli iso kööri!

Otsikkoon. Näin keväällä Nanson Tropical-maksimekon näyteikkunassa ja ihastuin kerta heitolla. Mielettömän kaunis mekko! Katsoin hintalappua ja totesin, että menee yli kotiäidin budjetin, eli jää valitettavasti kauppaan. Kun kesätuotteet tulivat aleen, olin koko ajan menossa tsekkaamaan löytyykö Tropicalia alesta ja aina unohdin, kunnes heinäkuussa näin rannalla tuon mekon erään naisen päällä. Taas se muistui mieleen ja kiertelin Nansot, Sokokset ja muut etsien tuota ihanaa maksimekkoa. Turhaan. Se oli loppu joka paikasta. Puhun siis tästä mekosta.

Kuva www.nansoshop.com

 

Sain sitten vinkin nettipalstalla (oikeasti, kuinka epätoivoisesti ihminen voi etsiä yhtä vaatekappaletta!?), että Hämeenlinnan Nansolla on vielä kokoja. Olimme juuri lähdössä ajamaan kohti lentokenttää, joten pyysin miestä kurvaamaan Hämeenlinnan kautta. Vaan eipä pitänyt tuo tieto paikkaansa, myyjien mukaan heiltäkin oli maksimalli muussa kuin XL-koossa ollut loppu jo jonkin aikaa. Mukaani lähti kuitenkin viimeinen kappale lyhyempää mallia tuosta mekosta, alelapussa oli jo siinä vaiheessa -60% merkintä. :)

 

Ja ensimmäistä kertaa päälle tuo mekko pääsi Kroatian maisemissa!

 

 

Tuuli tarttui hauskasti helmaan ja heilutti kaunista kangasta. Minusta tuossa on kuosi vain niin onnistunut ja tykkään tukea Nansoa, olen täällä ennenkin höyrynnyt mm. heidän vastuullisuusohjelmastaan.

 

Tykkäätkö itse tästä kirkkaasta Tropical-Nansosta?