Me&I AW14 eli Miikkariuutuudet ovat saapuneet!

Hypätään Kroatian aiheista ajankohtaiseen juttuun, sillä tänään julkistettiin syksyn uusi Me&I-mallisto, jota pääsin heti tuoreena hiplailemaan ja sovittelemaan. Oma innostus merkkiä kohtaan on lähtenyt ajatuksista ”miten joku voi haluta pitää samanlaista mekkoa tyttärensä kanssa” tai ”miksi menisin jonkun kotiin ostamaan vaatteita”. Se on kehittynyt suuntaan ”okei, haluan nähdä kavereita kutsuilla, menen juttelemaan vaikken mitään ostakaan” ja ”hei, siellähän oli ihan kivaa”. Sitten se päätyi siihen pisteeseen, että lapsen myötä emännöin keväällä ensimmäistä kertaa kutsuja ja väliaikaiskodissamme oli 11 aikuista ja 9 lasta tutkimassa vaatteita. Minulla oli hurjan hauska ilta tuossa seurassa! Jo viime kesällä tein myös postauksen, missä poseerasimme tyttäreni kanssa samoissa mekoissa. Mielipiteitään saa muuttaa, eikö?

Näin ollen varasin jo kesällä kutsut elokuulle ja ensi viikolla meillä kutsuillaan taas. Emäntänä ollessa tulee höpöteltyä vieraiden kanssa, keitettyä kahvia ja juostua oman taaperon perässä niin, ettei mallistoa ehdi oikein tutkia tai sovitella rauhassa. Esittelijänä toimiva kaverini pitikin mallistonjulkaisupäivänä avoimet ovet ja olin heti aamulla ensimmäisenä ovella taaperoni kanssa. Viihdyimme paikalla kaksi tuntia, söimme mustikkapiirakkaa ja höpöttelimme. Sovitin ja tutkin malliston rauhassa läpi, nämähän olivat oikeat luksuskutsut! Nyt voin sitten keskittyä omilla kutsuillani ihaniin vieraisiini, kun omat suosikit on jo löydetty.

Valmistauduimme hommaan tosissamme. Pukeuduimme vanhojen mallistojen Miikkareihin (voi, tuo kummitädin ostama panda-tunika on ihan suosikki, se on nykyään tunikan sijaan jo t-paita) ja lähdimme matkaan. Lapsiparkani pelästyi järkkärin raksuttavaa itselaukaisijaa, siksi hän juoksee hätääntyneenä syliini. Kuinka paljon lapsi ja kotimme ovatkaan muuttuneet tuosta viime kesän postauksesta, apua!


Äiti autaaaaa!

Selvittiin! Big Flower dress on oma suosikkini naistenvaatteista, pandatunika oli viime kesänä vielä nilkkamittainen, nyyh.

 

Kuvien taso ei ole paras mahdollinen, jouduin räpsimään vähän vauhdilla kun taapero meinasi maalata kaverin kodin kuulakärkikynällä ja itse vaihteeksi valvoin viime yön ja myös näytän siltä, joten yrittäkää katsoa näitä suodattimen läpi. :) Uutuutena mallistossa on mm. kuvioitu plyysi, koko malliston löydät täältä.Tartuin ensimmäisenä kaikkeen vaaleanpunaiseen

 ja punaiseen uudenkarheassa mallistossa.

Voi vauva miten söpö!Suosikkini poikien vaatteista.

Tykkään koirakuvasta, mutta sininen värinä

yksinään ei innosta (vrt. pandatunikan pinkit taskut).

Mielettömän söpö ja hyväntuulinen pipo!

Ihana setti, mutta näen tämän jotenkin poikamaisena.

Näkeekö joku tämän selkeästi tytön settinä?

Aivan ehdoton oma suosikkini, ihana neulospipo!

Tämän paidan värit sopivat taaperollemme täydellisesti. Mallistossa tämä oli puettu pojalle.

Kukkia ja vaaleanpunaista, taas näen tämän vain tytön vaatteena, mutta miksei sitä voisi pojallekin laittaa.

Tämä taisi olla suosikkini lastenvaatteista, ihana ankkatunika!Kaveri kertoi, että ankan keskellä oleva kuvio on muunneltu juurikin päällä olevastani Big Flower Dressin kuviosta.

Tämä oli kuvien perusteella suosikkini (ja tästä saa muuten emännät alennusta!),

mutta jäi hyvin lyhyeksi eli vaatisi housut alleen. En osaa oikein käyttää kuin housuja

 ja paitaa tai mekkoa ja sukkiksia, joten jäänee nyt sitten hankkimatta.Näin! Siinäpä suosikkejani, taapero lähinnä protestoi kun sovitin hänelle muutamaa vaatetta, joten en siksi sano suosikkejamme. Kokonaisuutena mallisto oli kiva, ei päässyt suosikkien joukkoon, mutta kivoja juttujakin löytyi. Plyysiä oli aika paljon mukana, mikä ei ole ihan suosikkejani, mutta toisaalta vademanpunaista ja ankkaa ja seepraa tuo ihana neulospipo olivat mukana. Ensi viikkoa ja kutsuja odotellessa!

Joko olet päässyt tutustumaan uuteen mallistoon, mikä on suosikki? Vai kiinnostavatko Me&I-vaatteet ollenkaan?