Kuka tykkää vohveleista? Äkkiä Hämeenkyröön!

Voisi luulla, että saan provikkaa näiden kahviloiden hehkuttamisesta. Koko ajan hehkutan jotain uutta kahvilaa, mutta ei, hehkutan niitä ihan omasta innostuksestani. On ihanaa löytää uusia paikkoja ja sitten ne täytyy tietysti jakaa kaikille! Pahoittelen, jos joku lukija on jo kyllästynyt kahvilajuttuihini, tämä rauhoittunee syksyn myötä.

Tämä paikka löytyi niin, että ajelimme Hämeenkyröön Yrjölän marjatilalle poimimaan vattuja, mutta emme päässeetkään poimimaan ilman varausta. Piti sitten keksiä jotain muuta ja bongasimme lähistötä, suoraan Pinsiön taimiston kupeesta Kahvila ja Sisustus Vanhan vintin. Olimme ainoat asiakkaat sillä hetkellä, joten saimme rauhassa tutkia paikan ja istuskella pihalla.

Yrjölän marjatilan upeat maisemat

 

Ylös vanhalle vintille!

Viime keväänä avattu kahvila oli viihtyisä ja tunnelmallinen, todellakin vanhalle vintille rakennettu paikka. Paikassa saattoi tehdä sisustusostoksia, käyntihetkellämme kaikki sisustustavarat olivat vielä -20% alessa ja mukaani tarttui ihana kannu.

Tilasimme vohvelin, sillä paikka mainosti niitä ja miehenikin totesi, ettei ole niin hyvää vohvelia saanut. Ihana taikina ja päällä vanhan ajan jäätelöä, kinuskikastiketta sekä daim-rouhetta. Aivan ihanaa!

Paikasta löytyi myös lastennurkkaus täynnä kirjoja, pikkuneiti innostui kovasti Nalle Puh-kirjoista.

Käykää aistimassa tunnelmaa ja ehdottomasti maistamassa vohvelia, jos ajelette näillä seuduilla, paikkahan on suoraan tien varressa, joten siellä on helppokin pistäytyä. Suomi on täynnä ihania kesäpaikkoja!

Mistä sinun suosikkikahvilasi löytyy?