Haikon kartanossa uinumassa

Porvoon reissullamme yövyimme Haikon kartanossa, josta ehkä odotin enemmän kuin se oli. Huoneemme oli kylpyläpuolella (toinen vaihtoehto on kartano, kylpylä on hinnaltaan huomattavasti huokeampi ja sinne sai ”äkkilähtö”-hinnan) ja hyvin tavallinen hotellihuone. Itse kylpylärakennus on ulkoapäin harmaa ja masentava rakennus, kun Haikon kartano merimaisemineen on puolestaan upea. Mutta yö oli hyvin hiljainen, henkilökunta mukavaa, joka puolella oli todella siistiä ja aamupala oli hyvää, joten ei sinällään valittamista. Illalla kävin vielä hieronnassa ja siitä jäi myös ”ihan ok”-olo, hierojapojalla tuntui olevan tosin hirveä kiire vapaalle.

 

Taapero vaikuttui matkasängystä ja kiljaisi ”tutu” tullessamme

huoneeseen, koska sängyssä oli pupun kuvia. Matkasängystä piti maksaa 15 euroa ekstraa.

Nämä ihanan näköiset shampoot ja hoitoaineet olivat (anteeksi vain) kamalia käytössä. Näyttivät kyllä nätiltä!

Kartanopuoli pihoineen oli kaunis, teimme siellä iltakävelyn.

Aamupala tarjoiltiin kartanossa ja me nousimme kello 6 ja olimme jo hädissämme kun aamupala alkoi kello 7.30. Aamiaisella oli monipuolisesti hedelmiä, leipää, myslejä, homejuustoa ja kaikkea tarpeellista, puuro vain oli liian suolaista ja sai taaperon keskittymään karjalanpiirakkaan ja vesimeloniin.

Maisemat olivat ihanat ja kokemus ihan kiva, mutta mikään henkeäsalpaava tai yletöntä vaikutusta tekevä paikka ei valitettavasti ollut.

Oletko käynyt yöpymässä Haikossa? Mitä pidit?