Johan’s oli tyhjää täynnä kun menimme sinne klo 11.55, mutta täyttyi nopeasti heti puolenpäivän jälkeen. Tykkäsin kovasti miljööstä jossa ravintola sijaitsee, sisäpihalla joen varressa, mihin aurinko ihanasti paahtoi helteisenä kesäpäivänä.



Alkupalaksi söin savustettua haukea ja miehellä oli toast skagen. Aivan ihanat alkupalat molemmilla! Pääruoka oli sen sijaan hieman tylsempi, oma mansikka-vuohenjuustosalaatti oli perusvarma, miehen lihapullia sisältänyt salaatti kuulemma ihan ok. Harmi, sillä alkupalat antoivat odottaa enemmmän!



En tiedä johtuiko helteestä vai mistä, mutta palvelu Johan’sissa oli mielettömän hidasta. Tilasimme ruokamme ravintolan ollessa tyhjä ja suunnittelimme syövämme, kun taapero vielä nukkuu. Vielä mitä, päikkäritkin ehtivät loppua ennen kuin ruokiamme näkyi. Lisää juotavaa ei myöskään tarjottu ja kaiken kaikkiaan palvelusta jäi aika jähmeä kuva.



Mahat täynnä lähdimme etsimään jälkiruokaa, sillä halusimme testata kahviloita sen sijaan, että olisimme syöneet samassa paikassa jälkkärinkin. Suuntasimme kulkumme viereiselle Välikadulle Kahvila Helmeen, missä söimme ihastuttavalla sisäpihalla sitruuna-marenkikakkua ja joimme teetä.







Seuraavaksi lompsimme Cafe Cabrioleen kakunkuvat silmissä. Ja siellähän se kakkutaivas oli, mikä valinnanvaikeus! Oli juustokakkua, suklaakakkua, marenkia, ties mitä. Päädyimme ottamaan palan raperperi-mustikkajuustokakkua ja olihan se aivan ihanaa.