Päivän asu: my first peplum

Olen vältellyt pitkään näitä muodissa olevia (olleita?) peplum-toppeja, koska ne korostavat oman kroppani leveintä kohtaa. En kuitenkaan voinut vastustaa näin herkullisen väristä peplum-toppia Vero Modassa, vielä kun hintakin oli ihan olematon. Toppi on kaiken lisäksi aivan ihanan mukava päällä, joten tässä se on, ensimmäinen peplumini!

Kesäpäivä on aivan ihanaa aloittaa toriaamiaisella ja kun olimme sen tehneet, suuntasimme Sorsapuistoon ottamaan asukuvia ja leikkimään. Asukuvien ottaminen olikin sitten ihan mahdotonta, sillä 1v taapero halusi välttämättä juosta lampeen, joten hyppelehdin vain estelemässä sitä. Jälkikäteen kuvia katsellessa nauratti, kätemme ja jalkamme ovat monessa kohdassa täysin samassa asennossa, vaikka ryntäilimme sinne tänne tonne. Pakko siis jakaa pari kunnon asukuvaa ja totuus niiden taustalla.

 

 

Toppi ja shortsit Vero Moda, hattu H&M, kengät Seppälä, tähtikaulakoru Marudesign

 

Ja sitten siihen ryntäilyyn… :D

 

 Huomaa kädet. :D Taaperon mekko Next.

 

Aikamoista tanssia elo taaperon kanssa. Ihana kesäaamu kerta kaikkiaan.

 

Mitä sinä tykkäät peplum-mallisista paidoista?