Tampereella tapahtuu: Kukkaisviikot

Olen lukenut, ettei viikonloppuna kannata tehdä postauksia, sillä ei niitä kukaan lue. Ja teen sitten kaksi. Mutta kun on asiaa ja kesällä tapahtuu niin paljon!

Haluan siis vinkata teille, että lauantaina alkoivat Tampereella Kukkaisviikot, joiden ohjelman voi tsekata täältä. Vinkkaan erityisesti, että ensimmäistä kertaa Tampereella oleva Food fest on vain enää tänään klo 12-18 Keskustorilla, jos haluatte maistella tarjolla olevia antimia.

Meidän poppoo kävi maistelemassa halloumiburgeria, pulled pork burgeria, fisua ja raneja sekä kanaburritoa. Viimeisestä täytyy sanoa, että oli mauton (aito meksikolainen burrito joka ei maistu miltään?) ja saaminen kesti tuskaisen kauan, muuten ei ollut valittamista. Käykää testaamassa! Samalla voitte ihastella upeita kukkaistutuksia, eilen siellä sai ihastella myös valtavaa määrää jenkkiautoja.

Keskustorilla on myös maailmanpyörä, jonne meillä ei ollut mitään aikomusta mennä. Mutta taapero osoitti sitä ihastuksissaan ja käveli suoraan jonon jatkoksi. Toistettuaan tämän muutaman kerran isänsä antoi periksi ja maksoi tuon 5 euroa maksavan kyydin ja he kävivät ihastelemassa Tamperetta ylhäältä käsin. Kyllä oli neiti ihastuksissaan! Välillä on mahdotonta muistaa, että hän on vasta täyttänyt vuoden! Kaikkia harmitti, että minulla oli mukana puhelinta, kameraa ja ties mitä, mutta miehellä maailmanpyörässä ei mitään tallennusvälineitä. No, saivat nauttia rauhassa maisemista. :)

 

Siis Kukkaisviikoille mars, kelikin on kohdillaan!

 

Tuli fiilis kuin olisi ulkomailla! :)