Kysymyksiä ja vastauksia. Hieman pintaa syvemmältä.

Sain jokin aika sitten Little big things-blogin kirjoittajalta LittleB:lta kasan kysymyksiä ja rohkenen nyt tarttua haasteeseen. Koin kysymykset aika haastaviksi ja yritin vastata niihin niin, että ne menisivät blogin normilinjaa eli pintaa syvemmälle muttei kuitenkaan liikaa.

Here we go!

Mistä unelmoit?

Unelmoin oikein unelmoidessani monista asioista. Että saisin asua vielä joskus ulkomailla, tehdä maailmanympärimatkan, kirjoittaa kirjan, tehdä kirjoittamisesta ehkä ammatin. Unelmoin isoista asioista päivähaaveissani. Näin lyhyemmällä tähtäimellä unelmoin pitkistä yöunista. Toki unelmoin ja haaveilen ja toivon, että minä ja läheiseni pysyisimme terveinä ja saisin nähdä pienen lapseni kasvavan ja kehittyvän ja olla mukana hänen jokaisessa elämänkäänteessään. Samalla pitäen myös mieheni kädestä kiinni.

 

Minä ja mieheni. Ylä- ja alamäessä.

 

Täältä tullaan elämä! Neiti kaverin lapsen 1v synttäreillä. Mekko Kinderit.

 

Uskotko intuitioon?

Todellakin todellakin. Minä teen hetken mielijohteesta todella paljon asioita ja menen useasti tunne järjen edellä.

 

Mistä innostut?

Jaa mää vai?

 

No aika monesta asiasta. Hyvästä ruoasta, ystävistä, ilmakitarakisasta (voitin!), reissaamisesta, auringonpaisteesta, liikunnasta, uudesta mekosta, kirjoittamisesta tai aamulla muskariin menosta. Olen innostuja. :) Innostun todella helposti myös kaikesta uudesta ja ennenkokemattomasta. Haluan kokeilla kaikkea ja innostun heti, jos joku sellaista ehdottaa. Innostun myös valtavasti järjestämisestä. Oli se sitten kodin tai juhlien järjestämistä, rakastan järjestää kaikkea polttareista yllätyssynttäreihin.

 

Taaperon 1v synttäreitä oli ihana järjestää (nimi peitetty).

 

Aamu vai ilta?

Tämä oli paha. Olen ehdottomasti iltaihminen, kukun helposti aika myöhään enkä yleensä torkahtele sohvalle. Aamut ovat monesti vaikeita, mutta en silti ole torkuttajatyyppiä. Jos täytyy nousta, niin sitten noustaan. Jos päätän nousta klo 6.30 ja lähteä klo 7 alkavaan jumppaan niin sitten lähden (tätä tapahtuu noin 2 kertaa vuodessa). Ja toisaalta tykkään urheilla aamuisin, mutten vain monesti halua nousta niin aikaisin. Siis sekä että? Jos mieheltäni kysytään niin olen ehdottomasti iltaihminen, kun murisen aamuisin kiukkuisena. :D

 

Kysyin tätä mieheltä ja hän vastasi ”mikä kysymys toi nyt oli” ja naurahti. Köh. Siis olen aamuäreä eli iltaihminen.

 

Kreikassa matkalla aamupalalle. Missä aamuäreys? :D

 

Sanat vai kuvat?

Tämäkin oli tosi paha. Rakastan kirjoittamista ja olen koko elämäni rustannut aina jotain päiväkirjoista kirjeisiin, tehnyt kirjoitusjuttuja työkseni ja nyt sitten kirjoittelen blogiin. Toisaalta ei ole päivää kun en ottaisi kuvia ja rakastan katsoa vanhoja kuvia aina uudelleen ja uudelleen. Kyllä ehkä silti sanat, mutta kuva on monesti tehokkaampi, sanoissa lipsahdan usein jaarittelun puolelle.

 

Pihamaan pionit heinäkuun alussa.

 

 

Mottosi?

Pessimisti ei pety.

 

Eihän tämä nyt sovi ollenkaan tänne blogiin! Mutta totuus se on, valmistaudun monessa asiassa pahimpaan ja totean jälkeenpäin, että ei mennytkään pieleen tai ei se ollutkaan niin kauheaa. Tämä on kyllä vähän kuluttava suhtautumistapa kaikkien kannalta. Mottoani täytyy vaihtaa.

 

Kaunein maisema?

Tyyni turkoosi meri, josta aurinko kimmeltää.

 

Parga kesällä 2013.

 

Maaseutu vai kaupunki?

Tämä ei ole vaikea. Kaupunki. Pitääkö perustella? Kaupungin syke, palvelut, ihmiset, vähäiset hyttyset, kuuma asfaltti, festarit, terassit, joulukadut ja -ikkunat, lukuisat leikkipuistot, kahvilat… Se vaan on mun juttu.

 

Yksi upeimmista kaupungeista.

 

 

Mielenkiintoinen ajatus?

Labor is the only blind date where you know you will meet the love of your life.

Näin tämän jossain äskettäin (facebookissa, Instassa?) ja pysähdyin miettimään. Jännittävä ajatus.
 

Miksi bloggaat?

Tätä mietin kyllä useasti. Liian usein tulee vähän itsekeskeinen ja sosiaaliporno-olo tästä bloggaamisesta. Sitten taas toisaalta, nautin valtavasti siitä, että on kanava mihin purkaa ajatuksiaan, kertoa hyvistä ostos- tai kahvilalöydöistään, jakaa sisustusjuttuja ja vaan pölistä pölisemisen ilosta. Olen blogin kautta tutustunut moneen uuteen ihmiseen ja se on ollut valtava rikkaus. Monesti törmään kuitenkin siihen, että puolitutut naureskelevat harrastukselleni ja sanovat vähän ivallisesti ”laita tääkin sit sinne sun blogiisi” ja mietin koko homman järkevyyttä. Jatkan silti, kivat asiat voittavat huonot. :)

 

Siinä se, selvisin, jaksoiko joku lukea kaiken?

 

Minä haastan näihin kysymyksiin vastaamaan ihanaiset naiset seuraavista blogeista (pahoittelut jos haaste tulee toistamiseen jollekin):

1. mustikkasmoothie
2. pinkit korkokengät
3. XL Elämää
4. Lady of the mess
5. Kolmen tähden arkea

Loppuun tarjoan teille mansikkakakkua, jota saimme kaverin lapsen 1v synttäreillä. Olipa hyvää. Ihanaa helteistä viikonlopun jatkoa!