Sebastian, tuo kuivan kesätukan pelastaja

Viikko on hurahtanut vauhdilla vieraita vastaanottaessa ja pitäessä kuumeista lasta sylissä. Olemme vaan nököttäneet sohvalla sylikkäin, pois sylistä ei ole saanut laskea, joten kuvaaminen tai blogin päivittäminen on ollut mahdotonta. Yötkin ovat olleet sellaista hulinaa, että voi väsymys.

Mutta nyt ehdin kirjoittamaan oodin uudelle rakkaalleni, nimittäin Sebastian Penetraitt shampoolle ja hoitoaineelle. Samalla pääsette kurkkaamaan yhteen lemppariyksityiskohtaan uusvanhassa kodissamme, nimittäin mosaiikkilaattoihin. Nämä olivat ystäväni, Ikkunaplus-liikkeen Nooran, löytö ja niitä löytyy kahdesta eri kylppärin kohdasta ja yhdestä vessasta. Sateenkaaren värit eivät toistuneet kuvissa ihan niin hyvin kuin toivoin, mutta rakastan näitä mosaiikkilaatoista tehtyä koloja suihkuseinässä!

Omat kutrini ovat perussuomalaiset, ohuet ja lattanat. Siihen päälle vielä aurinko, värjääminen, satunnainen kihartelu ja avot, tukka kuivaa päähän.

Kampaajallani oli aivan huima tarjous näistä Sebastianin litran shampoosta ja hoitoaineesta, sillä yleensä tällä hinnalla saa vain 200ml:n pullon, nyt kesätarjouksena sai litran pullot! Pesen siis näillä tukkaani varmaankin seuraavat kaksi vuotta! Ennen näitä isoja pulloja ei ole kuulemma edes asiakkaille ollut tarjolla, vain ainoastaan ammattikäyttöön, joten tarjous oli siinäkin mielessä ainutlaatuinen.

Aluksi oli suihkussa käydessä jotenkin luksus-olo, sillä tukka tuoksui aina kampaajalle, kampaajani käyttää työssään siis myös kyseisiä tuotteita. Pieni hassu luksusta arjessa-juttu.

Tuotteet ovat vahvistavia ja rakennekorjaavia – siis parasta värjätyille ohuille hiuksille.

Shampoo palauttaa hiusten luonnollista lujuutta, jättäen hiukset pehmeän kimmoisan ja puhtaan tuntuisiksi, luvataan pullon kyljessä. Totta. Ponnarini tuntuu ehdottomasti kiiltävämmältä ja pehmeämmältä! Siis täydet suositukset näille tuotteille!

Ovatko Sebastianin tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja, oletko tykännyt niistä?

 

Aurinkoista viikonloppua kaikille, nyt sitä lämpöä vihdoin saadaan!