Juhannus – humppaa, hamosia ja herkkuja

Sinne heilahti kylmin juhannus 30 vuoteen! Hieman meinaavat kelit kyllä ärsyttää, mutta yritän unohtaa ne. Sillä vain pilaa oman tuulensa.

Juhannuksena olimme kolmatta vuotta putkeen kotosalla – ihan parasta. En itse välitä kauheasti mökkeilystä.; kaikkea pitää ostaa ja pakata mukaan, ajaa ruuhkissa, täristä kylmästä pihalla ja lämmitää takkaa, uida väkisin vaikka kaatosateessa jne. Kaupunkijuhannus on ollut minun mieleeni!

Perjantain grillailimme (lue: mies juoksi kylmässä grillaamassa kalan muiden ollessa sisällä) naapureiden kanssa ja lauantaina lähdimme miehen kanssa Valtteri-festivaaleille humppaamaan Eläkeläisten tahtiin. Erittäin onnistunut kombo! Sinnittelin mekossa ja hameessa kylmyydestä huolimatta, juhannuksena nyt vaan kuuluu olla hamosessa.

Aatto meni luotto-Desigualissa ja letit kestivät hyvin yön yli!

 

Aattomenu sisälsi paljon mansikoita, suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä ohjetta: grillattua lohta, fenkolisalaattia ja marinoituja mansikoita. Hyvää oli! Lisäksi naapurin tekemä Brita-kakku oli rehellisesti parasta koskaan syömääni Brita-kakkua, nam!

 

 

Juhannuspäivän asu koostui Olivia Rougen hameesta, Converseista ja Vilan topista. Koen tuon hameen aika haastavaksi sen suhteen, millaisia yläosia siihen yhdistää, joten tämä sama toppi ja hame on ollut blogissa jo parisen vuotta sitten. Isäni mielestä asukuvien ottaminen oli huvittavaa toimintaa, joten hän hekotteli vieressä ja repeilin sitten itsekin kuvia ottaessa.

 

 

Paha takaisku oli, että tuo New Yorkista ostamani lempparirannekoruni vaan napsahti rikki ykskaks. Se on siis lähdettävä hakemaan uusi. ;)

 

Millaisia juhannuksia teillä oli? Mökillä vai kaupungissa?