Juhannusleteissä

Joskus ei vaan onnistu. Tuo kameran edessä oleminen. Tällä viikolla on paahdettu räntäsateesta huolimatta niin Särkänniemessä kuin Naantalin Muumimaailmassa ja noilta kahdelta päivältä kuvia kertyi 450 kappaletta. Siellä joukossa on kivoja ilmeitä ja tilanteita, jotka tallentuvat kun ei yritä liikaa. Entäs sitten kun yrittää. Ei tule mittään!

Kävin tänään luottokampaajallani Jennalla Glohairissa ja hän innostui väsäämään minulle löysiä lettejä. Tykkäsin leteistä kovasti ja halusin ne ikuistaa, joten kymmenen jälkeen illalla mieheni napsi kuvia päästäni. Mitä enemmän yritin, sitä sekopäisemmältä kuvat näyttivät. Väsymys paistaa naamasta, mutta nyt on juhannusletit ikuistettu! Tästä kampauksesta tuli ihanan tyttömäinen fiilis ja kyllä, aion mennä nukkumaan se päässä, jotta se säilyisi ihan sinne juhannukseenkin asti.

Jälleen lähtee kehut Jennalle, näissä lettikampauksissa tuo värien kirjo hiuksissa pääsee parhaiten esille! Pidätkö itse lettikampauksista? Onko vinkkiä, miten niitä oppisi tekemään itse?

Iloista juhannusta kaikille, älkää paleltuko mökeille!