Sadepäivän terveiset

Toivoisihan sitä toki kesäkuun puolivälin jälkeen aurinkoa. Mutta jos sitä ei ole saatavilla, niin ehkä parempaa tapaa ei ole viettää sadepäivää kuin juoda teetä Nasu-mukista uudessa köökissä.

Siis terveiset keittiöstä! :D

 (Ja ärrr, mitä mä jätin tuon muovipussin kuvaan, älkää katsoko!)


Kiitos sadepäivien, saimme myös viikon ajan pöydällä odotelleen sisustustarran kodinhoitohuoneen seinälle paikalleen. Tarran, jonka tilasin joskus talvikuukausina, odottaen koko ajan pääsyä kotiin. Tilasin tarran Hyvän tuulen puodista, sieltä olen löytänyt kaikenmoista kivaa. Nyt on tarra paikallaan, tykkään. Ainoa miinus on, että mihin tahansa kodissamme menen, iskee järjetön kaukokaipuu, ikävä reissujamme ja ja…

Ja vielä yksi kiva sisustusjuttu. Tai omasta mielestäni kiva. Nappasin remontissa vanhan ikkunanpokan itselleni, maalasin ja putsasin ja liimasin siihen reissukuviamme. Koska ikkunanpoka oli vanha, se kuului kuin nenä päähän kohtaan, mihin jätettiin vanhaa tiiliseinää näkyviin.

 

Voi tätä mun sisustushössötystä, koittakaa kestää.

 

Millaisesta sisustuksesta itse pidät?