Synttärijuhlintaa turkooseissa

Tässä kotiinpaluussa on paljon hyviä puolia, joista yksi on oman vaatekaapin löytäminen. Väliaikaiasunnossa vaatteeni olivat runtattuna pieneen kaappiin ja moni vaate pakattuna pahvilaatikoihin, joten nyt kun olen purkanut ja käynyt kaikki läpi, olen tehnyt hyviä löytöjä. Omalla kaapilla. /

Tänään lähdimme juhlimaan ystäväni taaperon 1-vuotissynttäreitä. Keli oli ihanan aurinkoinen ja salli lyhythihaisen paidan. Koska kyse on lastenkutsuista, halusin ehdottomasti päälle jotain lapsekasta ja värikästä. Tällä ajatuksella valitsin vaatteeni, räikeitä värejä sekä hieman lapsekkaat kengät. Onnistuin piiloutumaan jotenkin hienosti puun varjon alle, joten kuvat eivät valitettavasti ole parhaat mahdolliset.

 

 

Paidan ostin joulukuiselta Bremenin reissultamme, housut ovat Elloksen.

 

Synttäreillä riitti pikkuihmiselle hulinaa ja hän istahti uuvahtaneena kotona lelukoriinsa. Pikkuneiti juhli puolestaan Mayoralin mekossa.

Tykkäsin asun värikylläisyydestä ja olin siinä enemmän kuin kotonani. Mitäköhän seuraavaksi löydän kaapistani, tämä on jännää….! :D

Fb:n mukaan tänä viikonloppuna on ollut synttäreitä, häitä, rippijuhlia ja vaikka mitä juhlia! Olitko itse juhlimassa viikonloppuna?

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille!